Nieuwsbrief augustus

Hierbij sturen we je de nieuwsbrief van augustus. De zomervakantie zit er voor de meeste gasten helaas weer op. Wat was het gezellig op het park de afgelopen weken. Wij hebben weer veel samen mogen genieten. Op naar een fijn naseizoen! In deze nieuwsbrief lees je onder andere over:

Gereserveerd voor volgend jaar?

Hondenplons

Foto’s bekijken

Een geweldige prestatie

En meer………………..

Gereserveerd voor volgend jaar?

Seizoenplaats gereserveerd voor volgend jaar?

Wanneer je een optie hebt genomen op een seizoenplaats voor volgend jaar dan heb je van ons een bevestiging ontvangen van de optieboeking. De aankomende tijd worden de tarieven van 2024 bekendgemaakt. Zodra deze bekend zijn, ontvang je van ons een reserveringsbevestiging met daarin de definitieve prijsopgave.

Hierna heb je nog 14 dagen bedenktijd waarin je kosteloos wijzigingen of een annulering kunt doorgeven.

Maar let op: hebben wij niks van jou gehoord binnen die 14 dagen en wil je na deze 14 dagen bedenktijd annuleren, dan zijn wij genoodzaakt de RECRON annuleringsvoorwaarden aan te houden en kosten in rekening te brengen. We hopen natuurlijk dat dit niet van toepassing zal zijn en we jullie allemaal volgend jaar weer mogen verwelkomen.

Toercaravan op seizoenplaats verkopen, hoe werkt dat?

Je hebt een seizoenplaats op Samoza en besluit tijdens het seizoen je toercaravan te verkopen en te stoppen met je seizoenplaats. Hoe werkt dat? Wanneer je als seizoengast jouw kampeermiddel in het kampeerseizoen verkoopt en dus besluit om je kampeerplaats eerder vrij te geven, dan komt de kampeerplaats weer toe aan Samoza. Er vindt geen restitutie plaats op het betaalde seizoenplaatstarief. De koper van jouw toercaravan kan de vrijgekomen seizoenplaats niet automatisch doorhuren, maar kan, indien gewenst, op de wissellijst komen te staan.

Caravan in de winter laten staan (heel seizoengasten)

Wanneer je voor 2024 een seizoenplaats hebt gereserveerd, is het mogelijk om gebruik te maken van de winterstalling (oktober t/m maart) voor jouw toercaravan. Hiervoor vul je het winterstallingsformulier in. Deze kun je bij de receptie ophalen of online invullen op https://www.samoza.nl/aanvraagformulier-winterstalling. Heb je vragen over de reservering voor het volgende seizoen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wil je een fiets huren?

Dat kan gewoon bij onze supermarkt, handig toch? Het is niet mogelijk om de fietsen vooraf te reserveren, loop ’s morgens gewoon even naar de supermarkt.

  • Kinderfietszitjes zijn niet los te huur.
  • De fietshuur is per kalenderdag
  • Weekend verhuur van vrijdag 17:00 uur t/m maandag 10:00 uur
  • Legitimatie verplicht

Hondenplons

Het einde van de zomer nadert en dat betekent dat ook het buitenbad alweer bijna sluit. Zondag 10 september is de laatste dag dat je dit seizoen kunt zwemmen in het buitenbad. Zaterdag 16 september sluiten we het zwemseizoen af met onze trouwe viervoeters tijdens de Hondenplons! Wat is er nu leuker dan jouw trouwe maatje van het water te laten genieten. Wil je meedoen met je hond? Schrijf je dan vooraf online in voor een tijdslot. Doe eerst gezellig mee met de workshop ‘Gehoorzaamheid & trucjes’ voor je hond op het hondenspeelveld en laat je hond daarna lekker plonsen in het buitenbad.

Programma:

  • 10.00 – 10.45 uur: Gehoorzaamheid & Trucjes – op het hondenspeelveld
  • 10.45 – 11.30 uur: Gehoorzaamheid & trucjes – op het hondenspeelveld
  • v.a. 12.00 uur: Buitenbad open voor de plons

Schrijf je nu in

Foto’s bekijken

Zoals velen van jullie weten, hebben wij huisfotograaf Menno die de meest fantastische foto’s maakt tijdens de vele activiteiten op Samoza. Wil je deze foto’s bekijken? Download dan de app van Samoza https://www.samoza.nl/app en ga naar:

Animatieprogramma -> Foto albums (inloggen) -> (log in) -> en bekijk de foto’s

Eindafrekening seizoenplaats

Bij seizoengasten is er 500 kWh aan stroomverbruik inbegrepen in het arrangement. Voor de seizoengasten die aan het einde van het seizoen meer dan 500 kWh elektra verbruikt hebben, wordt het bedrag van € 0,40 per kWh in rekening gebracht voor de extra verbruikte elektra. Je kunt je eigen verbruik ook inzien via de Samoza App! Heb je vragen hierover, stuur dan een mail naar info@samoza.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0577-411283

Nieuwe openingstijden

Vanaf 4 september zullen alle openingstijden van de faciliteiten wijzigen. De nieuwe openingstijden vind je in de app, https://www.samoza.nl/app.

Voorschotnota’s jaarplaats

Aankomende maand ontvang je de 4e voorschotnota van je energieverbruik van 2023. Eind december ontvang je de eindafrekening minus de 4 betaalde voorschotnota’s, plus het 1e voorschot voor 2024. Heb je vragen over de voorschotnota’s, stuur dan een mail naar info@samoza.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0577 - 411 283

Een geweldige prestatie!

Hierbij willen we ons klaverjasteam van harte feliciteren. Zij hebben een geweldige prestatie behaald en zijn 1e geworden bij het campingklaverjassen op het jaarlijkse klaverjastoernooi op camping De Vossenberg in Epe. Gefeliciteerd!

Een bericht van ons animatieteam

De zomervakantie is helaas alweer bijna op zijn einde! Wat hebben we leuke activiteiten met jullie mogen doen. Wij hebben hier echt van genoten! In de weekenden van september hebben we ook nog leuke activiteiten op de planning staan! Wat dacht je van Aqua aerobics, knutselen en leuke spelletjes in de Chill Down! Ook kan je elke vrijdag het weekend goed beginnen met een drankje in Club Downstairs! Zien we jou ook weer in de weekenden?

Download de app

Ontwerp zonder titel 1

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel of chat met ons en het is zo geregeld!