Nieuwsbrief juli

Hierbij sturen we je de nieuwsbrief van juli. Het is zomer! Het is gezellig druk op het park, de zon mag zich nog wat meer laten zien, maar gelukkig zijn er enorm veel leuke dingen te doen. Racen van de glijbanen, dansen in de Chill Down, bakken en bouwen en nog veel meer leuke activiteiten! Hopelijk genieten jullie net zo van dit seizoen als dat wij dat doen. In deze nieuwsbrief lees je onder andere over:

Een verzoek van de receptie

Doneer je kleding aan het Leger des Heils!

BBQ party!

Internetwerkzaamheden

En meer…………….

Een verzoek van de receptie

De zomervakantie is begonnen en dat betekent op vrijdag en zaterdag hele drukke dagen voor onze receptie, vanwege de vele aankomende en vertrekkende gasten. Wij willen je vragen hier rekening mee te houden en op deze dagen je vragen per mail aan ons te stellen of op een andere dag bij de receptie langs te komen.

Regelmatig worden we gebeld met vragen over openingstijden en het animatieprogramma. Dit is allemaal up to date te vinden in de app van Samoza. We verzoeken je dan ook hier gebruik van te maken.

Download de Samoza app

Op de zaterdagen, zullen wij zo veel mogelijk onze gasten buiten (voor de slagboom) inchecken en direct doorverwijzen naar de geboekte plaats. Zo voorkomen wij onnodige drukte en lange rijen in en voor de receptie. Het kan echter wel zijn, dat je hierdoor even moet wachten op de toegangsweg voordat je de slagboom door kan. Sta je in de 'file' haal dan niet in, maar wacht rustig tot je door kan rijden!

Openingstijden

Receptie:

 • Zondag t/m Donderdag: 09.00 – 18.00 uur
 • Vrijdag en Zaterdag: 09.00 – 20.00 uur

Zwemmen:

 • i.v.m. de zomervakantie is het baantjes zwemmen voor 21+ tussen 09.00 en 10.00 uur (i.p.v. 11.00 uur). Vanaf 10.00 uur is iedereen welkom!
 • Let wel: de glijbanen gaan niet eerder open dan 11.00 uur. Vermeld dit laatste ook aan je (klein)kind(eren).

Voor alle actuele openingstijden, download je de Samoza app

Een zwembadje op de plaats, hoe zat dat ook alweer?

We hebben al behoorlijk warme dagen gehad en dan is iedereen op zoek naar verkoeling. We zien dan her en der weer opblaasbare zwembadjes verschijnen. Deze zwembadjes zijn echter niet toegestaan als de rand hoger is dan 30 cm. Dit is vanwege de veiligheid van kinderen die zonder begeleiding rond kunnen lopen op het terrein, alsmede de aansprakelijkheid mocht een kind onverhoopt in een dergelijk zwembad(je) terecht komt.

Kinderzwembadjes met een maximale randhoogte van 30 cm zijn wel toegestaan. Het is echter vereist, dat er te allen tijde een volwassene aanwezig is die toezicht houdt op iedereen die zich in of rondom het zwembadje bevindt. Als recreant/huurder ben je altijd verantwoordelijk voor wat er gebeurt in het zwembadje, zowel tijdens je aanwezigheid als wanneer je afwezig bent. Wij verzoeken je vriendelijk om 's avonds, 's nachts en bij het verlaten van de plaats het water uit het zwembadje te verwijderen.

Doneer je kleding aan het Leger des Heils!

Jaarlijks wordt in Nederland 135 miljoen kilo kleding weggegooid en verbrand. Zonde! Het Leger des Heils zamelt kleding, schoenen en textiel in waarmee ze mensen kunnen helpen die deze spullen hard nodig hebben. Dat doen ze onder de naam ‘ReShare’, “opnieuw delen”. Doneer dus jouw kleding aan het Leger des Heils! Je vindt de textielcontainer van het Leger des Heils bij de milieustraat van Samoza. Hier kun jij de kleding in doen die je niet meer draagt.

Animatieprogramma

Onze animatiemedewerkers zijn weer volop bezig met het organiseren van allerlei leuke activiteiten voor jullie. Ook hebben we diverse partijen van buitenaf ingehuurd die van alles zullen organiseren. Kijk in de Samoza app wat er per dag te doen is op het park en doe gezellig mee!

Voor in je agenda:

- Iedere zondag: De gezellige wekelijkse braderie.

- Iedere dinsdag: Geniet van een heerlijke stoelmassage! Kom naar de stretchtent op het horecaplein, neem plaats op de stoel en laat je schouders, nek en rug eens lekker los masseren door gediplomeerd masseur Martijn Maat. € 20,- voor 20 minuten. Ter plekke te voldoen.

- Bekijk voor nog meer leuke activiteiten de app van Samoza: www.samoza.nl/app

Activiteiten bij de manege!

Onze manege heeft deze zomer ook een heel leuk activiteitenprogramma. Dus paarden- en ponyfans opgelet! Kom jij deze zomer meedoen aan één van de leuke activiteiten bij Manege Samoza? Bekijk het programma en schrijf je in op www.manegesamoza.nl/reserveren

Weekprogramma Manege Samoza:

Maandag

 • Pimp My Pony
 • Hoefijzers versieren
 • Staprit voor volwassenen en kinderen
 • Paardenbingo

Dinsdag

 • Shetlander les
 • Stapritje

Woensdag

 • Touwhalster maken
 • Zonder zadel les
 • Stapritje

Donderdag

 • Behendigheid aan de hand
 • Pimp my Pony

Vrijdag

 • Ponyritjes
 • Springles

Zaterdag

 • Stapritje
 • Staprit voor volwassenen en kinderen

Zondag

 • Ponyritjes
 • Pony fotofeestje

Hondenplons 2023!

Doe mee met de HONDENPLONS op zaterdag 16 september! Voordat het buitenzwembad wordt gesloten sluiten we het zwemseizoen af met onze trouwe viervoeters! Wat is er nu leuker dan jouw trouwe maatje van het water te laten genieten. Wil je mee doen met jouw hond? Schrijf je dan vooraf online in voor een tijdslot. Doe eerst gezellig mee met behendigheid voor je hond op het hondenspeelveld en laat je hond daarna lekker plonsen in het buitenbad. Deelname is mogelijk na inschrijving.

(de inschrijving opent 27 augustus)

Schrijf je in!

Internetwerkzaamheden

Er zijn halverwege juli weer veel volop werkzaamheden geweest aan het internet voor de jaargasten. Ervaar je nog steeds problemen? Reset je modem dan door de stekkers eruit te halen. Laat de stekkers er 10 minuten uit, voordat je ze er weer in doet. Vaak is het probleem daarmee verholpen! Werkt dit niet, geef het dan door aan de receptie, zodat we het probleem kunnen oplossen. Meldingen die op Facebook worden geplaatst, worden niet door ons opgepakt. Je kan ons bellen, mailen of even langs lopen bij de receptie. Dan gaan we voor je aan de slag. Soms kan de oplossing ook zijn om een extra router te koppelen aan je modem. Het bereik van de wifi van de modem kan soms verstoord zijn en het plaatsen van een extra router kan je helpen. Vergeet niet je modem en router af te schermen met een eigen password.”

BBQ party!

Onze horeca heeft deze zomer iets leuks. Elke zaterdag wordt er een gezellige barbecue georganiseerd bij Saxenburg, met live muziek!

- 0 t/m 2 jaar: gratis

- 3 t/m 10 jaar: € 9,95 p.p.

- Vanaf 11 jaar: € 22,95 p.p.

Drankjes zijn niet bij de prijs inbegrepen. Wil jij hierbij zijn? Reserveer dan vooraf een tafeltje. Dit kan aan de bar of bel naar 0577 – 411461 (tijdens openingstijden).

Help jij het goede doel?

Bij de ingang van de supermarkt is een Kliko neergezet door onze Dierenhoeve. Hier kunnen jullie je statiegeldblikjes doneren aan een, door de Dierenhoeve gekozen, goed doel. Het zullen altijd doelen zijn die het welzijn van dieren voorop hebben staan. Bijvoorbeeld de stichting ‘Red de eekhoorn’. Help jij het goede doel?

Ontwerp zonder titel 1

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel of chat met ons en het is zo geregeld!