Maandelijkse nieuwsbrief

Na het natte begin van de junimaand zijn we allemaal heel erg blij met de heerlijke temperaturen van de afgelopen week. Laten we hopen op een heerlijk zomerseizoen! Wij hebben er ontzettend veel zin in en hopen jullie ook! Het programma voor de zomer zit vol met spannende activiteiten, waaronder carnaval, outdoor poolparty’s, circus, color run, schuimparty’s, showavonden, paintball, light walks, spooktochten en nóg veel meer. Bekijk de Samoza app voor de wekelijkse updates en evenementen.

In deze nieuwsbrief lees je onder andere over:

✔︎ Doorboeken seizoenplaats ✔︎ Tennisbaan reserveren ✔︎ Korting bij de Veluwespecialist! ✔︎ Animatienieuws

Doorboeken seizoenplaats

De zomervakantie staat voor de deur en we hopen dat je geniet van je seizoenplaats. Wil je volgend jaar terugkomen? Vul dan vóór maandag 1 juli het optie- aanvraagformulier in. Na ontvangst van het formulier sturen we een bevestiging per e-mail. Zodra de prijzen bekend zijn, ontvang je een definitieve bevestiging. Hierna heb je nog twee weken om de boeking te accepteren, wijzigingen aan te brengen of te annuleren.

Hebben wij op 1 juli geen optie-aanvraagformulier ontvangen, dan komt de plek vrij voor andere gasten

Aanvraagformulier Seizoenplaats

Let op: winterstalling moet apart worden aangevraagd en kost € 202,00 per plek. Het aanvraagformulier is verkrijgbaar bij de receptie of online in te vullen.

Aanvraagformulier Winterstalling
Camping Veluwe kampeerplaats Putter 26

Opladen auto en gebruik slagboom

Laten we samen zorgen voor een soepele rotatie bij het gebruik van de laadpalen, zodat iedereen de kans krijgt om de auto op te laden. Tip: schaf een parkeerschijf voor je elektrische auto aan om aan te geven wanneer deze vol is. Vermeld ook je telefoonnummer, zodat anderen je kunnen bereiken als de auto opgeladen is. Overweeg ook eens of het echt nodig is om je auto 100% vol te laden; misschien is 80% genoeg voor je volgende bestemming.

Belangrijke mededeling over de slagboom!
Wacht altijd tot de slagboom volledig geopend is voordat je doorrijdt en en rijd per keer slechts met 1 auto door de slagboom. De slagboom sluit automatisch na elk voertuig. Onlangs hebben we een extra bord op de slagboom geplaatst om dit te benadrukken.

Te hard rijden

We merken, zien en horen, dat er te hard wordt gereden op het park. We willen iedereen eraan herinneren dat stapvoets rijden verplicht is. Er lopen en rennen kinderen rond, vooral in de zomervakantie. Meldingen van te hard rijden nemen we serieus; bij herhaalde overtreding wordt het kenteken voor onbepaalde tijd geblokkeerd en moet de auto buiten de slagbomen worden geparkeerd. Vanwege de veiligheid op het park maken wij hierop geen uitzonderingen.

Camping met indoor speeltuin en overdekt zwembad 40

Nieuws van Bo & Bibi

Knuffels
Fan van Bo & Bibi? Vanaf nu zijn je favoriete campingvriendjes als knuffels te koop bij de receptie en in de Chill Down. Neem je ze ook eens gezellig mee naar het theater? 1 Knuffel kost € 14,95 en je koopt allebei de knuffels voor € 25,00.

C7 F048 EA 753 C 4 FF6 9 FC1 2 CE1 D2 A990 A0

Nieuws van Saxenburg

Het EK-voetbal is in volle gang! We hopen natuurlijk dat Nederland dit jaar wint! Wil je geen enkele wedstrijd missen? Bekijk alle wedstrijden op groot scherm tijdens openingstijden bij Saxenburg! Bij meerdere wedstrijden zijn er 2 schermen!

Aankomende dinsdag 2 juli is Saxenburg extra geopend van 17:00 - 21:00 uur, zodat je live Nederland - Roemenië kunt kijken op groot scherm!

Ontdek alle data en tijden

De leukste evenementen!

Deze zomer organiseert Saxenburg weer tal van leuke evenementen. Ben jij erbij?

 • 6 juli: EK Pubquiz
 • 14 juli: Goochelshow
 • 20 juli: Casino Avond
 • 27 juli: Feest met Martin Winkel
 • 3 augustus: Latin Dag!

Kun je nog geen Salsa of Bachata dansen? Geen probleem! Tijdens Latin Dag kun je het leren. Doe mee aan één van de workshops en leer van professionele dansers in 1 dag Latin dansen. Er worden verschillende workshops gegeven, waarin je kennis maakt met de 2 verschillende dansstijlen. En wat je overdag hebt geleerd, breng je ’s avonds gelijk in praktijk tijdens het gezellige Salsa Feest!

Schrijf je in
 • 10 augustus: Feest met zanger + DJ Joey Kramer
 • 17 augutsus: Tribute Night met Andrea Hazes
 • 24 augustus: Feest met Martin Winkel
 • 31 augustus: Lekker Fout!
Latin Day

Korting bij de Veluwespecialist!

Pak 10% korting op jouw uitje! Voor welk uitje op de Veluwe ga jij?

✔︎ Klimmen in het klimbos

✔︎ Escape tour

✔︎ Een interactief 3D labyrint spel

✔︎ Mountainbiken

✔︎ E-chopper tocht

✔︎ Of iets anders?

Mountainbiken in Garderen

Tessa (marketingmanager bij Samoza) en Lisanne (eigenaar van Manege Samoza) hebben samen een geweldige mountainbike-ervaring beleefd in Garderen. Ze raden dit uitje van harte aan!

Tessa en Lisanne hadden beiden nog nooit op een mountainbike gezeten, wat de tocht extra bijzonder maakt. ‘Het uitje via de Veluwespecialist in Garderen was in één woord geweldig,’ aldus Tessa. ‘De route vanaf de vestiging in Garderen is werkelijk prachtig. Je fietst door afwisselende landschappen van bos en heide over een speciaal aangelegde mountainbikeroute.’

De service was uitstekend: ze kregen fijne fietsen en een goede uitleg mee. Ze voltooiden de volledige route van 33 km, maar er is ook een mogelijkheid om de route halverwege af te snijden. ‘Wij kunnen dit uitje iedereen aanraden en gaan zelf snel nog een keer!’

Wil je een prachtige, afwisselende mountainbikeroute ervaren? Ga dan zeker eens langs bij de Veluwespecialst in Garderen!

Pak hier je korting

Nieuws van Club Downstairs/Chill Down

Deze zomer gaan we helemaal los in Club Downstairs! Elke vrijdagavond tijdens de zomervakantie organiseren we een feestavond. Nieuw dit jaar is Club Downstairs XL: voor onze grootste feestavonden breiden we uit naar de Chill Down, zodat we nog meer ruimte hebben voor het beste feestje van de week! Benieuwd naar de line-up en de data van Club Downstairs XL? Bekijk hier snel de line up!

Animatie nieuws

Afgelopen maand hebben we genoten van de kabouterweekenden, met een uitgebreid animatieprogramma en je vakantievriendjes Bo & Bibi die gezellig langskwamen! We zijn blij dat deze activiteiten goed zijn ontvangen en druk bezocht waren. Bo & Bibi beleven nu nieuwe avonturen, waar ze in de zomervakantie alles over zullen vertellen!

Zijn jullie klaar voor de zomervakantie? De animatieprogramma’s zijn af, de voorbereidingen in volle gang en het animatieteam kan niet wachten om te beginnen! Dit jaar hebben we weer fantastische activiteiten voor jong en oud. Naast klassiekers zoals het voetbalweekend en de lightwalk, introduceren we nieuwe activiteiten zoals het wonderlandweekend, VR-snorkelen en nog veel meer! Bekijk alle activiteiten en evenementen in de app!

Bekijk animatieprogrammma
Vakantie met pubers Club Downstairs 8

Tennisbanen reserveren

Je kunt op veel plekken tennissen. Denk maar aan buiten op straat of ergens op een grasveld, maar op een echte tennisbaan is natuurlijk veel leuker! Op Camping Samoza kun je gebruik maken van de nieuwe tennisbanen die midden op de camping zijn gelegen. Heb je ze al gezien? We zijn er heel trots op! Je kunt gratis 1 uur gebruik maken van de tennisbanen, maar je moet wel even online reserveren.

Reserveer hier
Camping Veluwe tennisbaan trampoline 9

Dronegebruik niet toegestaan

Met de zomervakantie voor de deur willen wij jullie informeren over een belangrijk punt. Om de rust en veiligheid te bewaren, is het niet toegestaan om met drones te vliegen op Samoza. Drones kunnen zorgen voor overlast en onveilige situaties, zowel voor onze gasten als voor de natuur. We vragen jullie dan ook vriendelijk om je hieraan te houden en geen drones mee te nemen of te gebruiken tijdens je verblijf. We rekenen op jullie begrip en medewerking om ervoor te zorgen dat iedereen een rustige en plezierige vakantie kan beleven op Samoza.

Zwembadregels

 • Neem altijd je zwempas mee en check in én uit, ook als het hekje open staat. De receptionistes zijn in de zomer erg druk en hebben geen tijd om iedereen bij de tourniquets te helpen.
 • Bezoekers die niet zwemmen, maar willen kijken, moeten ook hun zwempas scannen en zwemkleding dragen.
 • Klim niet in de glijbanen, dit is levensgevaarlijk. Overtreders worden direct verwijderd.
 • Bolderkarren, buggy’s en kinderwagens moeten vóór de kleedkamer bij de receptie geplaatst worden, indien er ruimte is. Ze mogen niet mee naar binnen.
 • Tussen 09.00 en 11.00 uur is het baantjeszwemmen voor volwassenen, daarna is het zwembad voor iedereen met een zwempas toegankelijk. Bekijk de actuele openingstijden in onze app.
 • Toegang tot het buitenbad verloopt via het binnenbad, langs het peuterbad. Niet via de zijdeur bij de receptie.
 • Eten en drinken in het binnenbad is niet toegestaan.
 • Buiten geldt: Niet roken in de aangegeven ‘niet rokenzone’.
Camping veluwe met zwembad 87

Evenementen in de omgeving

Er op uit met kinderen

Camping Samoza biedt een geweldige combinatie van vele faciliteiten en prachtige natuur, ideaal voor kinderen! Ze kunnen zwemmen, spelen, deelnemen aan animatieactiviteiten of een ritje maken op een pony. Er is ook heel veel te beleven in de omgeving. Bekijk de tips van Samoza

Kleedjesmarkt WOC

3 juli 2024

13.00 - 16.00 uur

Winkelcentrum de Binnenhof

Zomeravondconcert

5 juli 2024

19.30 - 21.15 uur

Marktplein, Nunspeet

Heleboeldag

6 juli 2024

09.00 - 14.00 uur

Ds. De Bouterlaan 5, Nunspeet

Outdoor Hunting Day

6 juli 2024

09.00 - 14.00 uur

Nat. Jachtschietcentrum Berkenhorst, Elspeet

Zomerconcertje Elspeetse Fanfare

6 juli 2024

15.00 - 16.00 uur

De Brink, Elspeet

Rommelmarkt Vierhouten

13 juli 2024

09.00 - 13.00 uur

Elspeterbosweg 26, Vierhouten

Zomermarkten

16 juli 2024

10.00 uur -17.00 uur

Centrum Nunspeet

Avondopenstelling Molen De Duif

18 juli 2024

16.00 - 21.00 uur

Molen De Duif, Nunspeet

Veluwse Boekenmarkten

20 juli 2024

10.00 - 16.00 uur

Schapendrift Elspeet

Zomermarkten

23 juli 2024

10.00 - 17.00 uur

Centrum Nunspeet

Veluwse Boekenmarkten

27 juli 2024

10.00 - 16.00 uur

Schapendrift Elspeet

Kofferbakverkoop

27 juli 2024

09.00 - 15.00 uur

Molen De Duif, Nunspeet

Zomermarkten

30 juli 2024

10.00 - 17.00 uur

Centrum Nunspeet

Boswerkzaamheden Vierhouten

Iedereen in Nederland gebruikt hout. Per persoon gebruiken we gemiddeld 1 kubieke meter hout per jaar. Ongeveer 10% hiervan komt uit ons eigen land, 3% daarvan komt uit de bossen van Staatsbosbeheer. Hoe mooi is het dat een deel van het hout, dat wij in Nederland gebruiken uit eigen duurzaam beheerde bossen komt?

Vanaf 15 juli voert Staatsbosbeheer een zogenaamde 'dunning' uit, waarbij selectief bomen worden gekapt om de groei van blijvende bomen te bevorderen. Het hout dat vrijkomt bij de dunning wordt gebruikt in de bouw of papierindustrie en is FSC-gecertificeerd.

Stippen op de bomen

Een deel van de gekapte bomen krijgt een oranje stip, wat betekent dat ze worden verwijderd. Bomen met een blauwe stip worden aangemerkt als toekomstboom; deze worden behouden vanwege hun potentieel voor hoogwaardig hout of hun bijzondere natuurwaarde.

Houd er rekening mee, dat tijdens de werkzaamheden paden tijdelijk minder begaanbaar kunnen zijn. Meer weten?

Bekijk de flyer met alle informatie.

Camping Veluwe omgeving 10
Ontwerp zonder titel 1

Kan ik je ergens mee helpen?