Nieuwsbrief mei

Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van mei. We hebben net een heel gezellig Hemelvaart- en Pinksterweekend achter de rug. Het weer is even wisselvallig geweest, maar gelukkig laat de zon zich de laatste tijd steeds meer zien. Wij hopen dat jullie genoten hebben van alle leuke activiteiten en de gezelligheid op het park. In deze nieuwsbrief lees je onder andere over:

Download de Samoza app! Elektrische steps en (mini) quads niet toegestaan Winterstalling en seizoenplaats 2023/2024 Nunspeterweg afgesloten – 21 juni En meer!

Download de Samoza app!

De nieuwe app van Samoza is klaar en nu ook te downloaden in de App Store:

Deze app vervangt de voormalige 'mijnomgeving' en www.inschrijvenbijsamoza.nl. In de app vind je alle belangrijke informatie handig op 1 plek!

  • Informatie over je reservering
  • Animatieprogramma en reserveren
  • Reserveren manege Samoza
  • Openingstijden en handige telefoonnummers
  • Fotoalbums
  • Energieverbruik comfortplaatsen
  • En meer!

Je logt in op de app met de inloggegevens waarmee je voorheen ook inlogde op 'mijnsamoza.nl'. Weet je deze gegevens niet meer? Ga dan op de app naar:

Inloggen → Wachtwoord vergeten → vul je mailadres in waarmee je bij ons bekend bent. Je ontvangt een mail om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Download de app

Energieverbruik comfort kampeerplaatsen

Heb je een (voor)seizoenplaats op een comfort kampeerplek, evt met privé sanitair? Download dan de Samoza-app (www.samoza.nl/app) om je energieverbruik in te kunnen zien.

Energieverbruik inzien, ga naar:

‘Mijn reservering → mijn verblijf → mijn verbruik’.

Het kan zijn dat je oude reservering naar voren komt. Klik dan bovenin op ‘Selecteer je reservering’, en kies daar dan voor je reservering van 2023.

Een betaling doen, ga naar:

‘Mijn reservering → mijn verblijf → mijn reserveringen → huidige reservering, hier kun je op de link klikken om te betalen.

Betreft het een losse factuur, bijvoorbeeld werkzaamheden technische dienst , of je voorschotnota, kies dan voor:

‘Mijn reservering → mijn verblijf → mijn facturen’.

Winterstalling en seizoenplaats 2023/2024

Allereerst ontvang je van ons een bevestiging van je optieboeking.

Rond augustus/september, dit jaar, worden de prijzen van 2024 bekendgemaakt. Je ontvangt van ons een reserveringsbevestiging met de definitieve prijsopgave. Je hebt dan nog twee weken de tijd om kosteloos te wijzigen of te annuleren. Je zit dus nog nergens aan vast. Let op: mocht je na deze 14 dagen besluiten om de boeking te annuleren, dan houden wij de annuleringsvoorwaarden aan en zijn er kosten aan verbonden.

Wanneer ontvang je de nieuwe nota?

Allereerst ontvang je van ons een bevestiging van je optieboeking.

Rond augustus/september, dit jaar, worden de prijzen van 2024 bekendgemaakt. Je ontvangt van ons een reserveringsbevestiging met de definitieve prijsopgave. Je hebt dan nog twee weken de tijd om kosteloos te wijzigen of te annuleren. Je zit dus nog nergens aan vast. Let op: mocht je na deze 14 dagen besluiten om de boeking te annuleren, dan houden wij de annuleringsvoorwaarden aan en zijn er kosten aan verbonden.

Het voordeel?

Je hebt de eerste keuze en je betaalt geen voorkeurskosten als je een voorreservering plaatst voor 1 augustus/1 juli!

Caravan in de winter laten staan (heel seizoen).

Wanneer je gebruik wilt maken van de winterstalling (oktober t/m maart), dan kun je hiervoor het winterstallingsformulier invullen. Deze kun je bij de receptie ophalen of online invullen op https://www.samoza.nl/aanvraagformulier-winterstalling. Heb je vragen over de reservering voor het volgende seizoen? Neem dan gerust contact met ons op.

Voorschotnota’s jaarplaatsen en Zandhoeve

Rond 12 juni ontvang je de derde voorschotnota voor je energieverbruik 2023. Je ontvangt de vierde voorschotnota in september en eind december ontvang je de eindafrekening. Ben je een nieuwe gast dan ontvang je een standaard voorschotnota van € 100,00. Wil je dit voorschot verhogen of verlagen, geef dit dan aan via de mail, telefonisch of kom even langs bij de receptie.

Buiten inchecken

Het Hemelvaart en Pinksterweekend liggen achter ons en zoals jullie gemerkt hebben was het gezellig druk op het park. De receptionistes hebben de check-in van alle gasten buiten bij de slagboom afgehandeld. Voordeel is dat vooral het parkeren en het draaien voor de receptie niet meer nodig is, waardoor er minder opstoppingen net achter de slagboom plaatsvinden. Wij zullen dit de rest van het seizoen vaker gaan doen, zodat de vakantiegasten snel kunnen beginnen met genieten!

Buitenbad krijgt rookvrije zone

Op verzoek van vele gasten zullen we op korte termijn een aantal rookvrije zones gaan realiseren bij het buitenbad. Het gebied rondom de waterspeeltuin en het peuterbad wordt een rookvrije zone. Ook wordt het buitenbad en het perron rondom het buitenbad een rookvrije zone. Er zullen binnenkort borden geplaatst worden om de rookvrije zones aan te duiden. We rekenen op jullie medewerking, zodat iedereen kan genieten van het mooie buitenbad.

Teleurstelling...........

We maken de Camping steeds mooier met een nieuwe speeltuin, nieuwe borden, een nieuwe Bo & Bibi Bosclub en ga zo maar door. Het is dan zo triest om te zien dat jeugd op Samoza dergelijke vernieuwingen gelijk vernield en beklad. We willen jullie dan ook vragen om dit thuis bespreekbaar te maken met je kinderen en duidelijk te maken dat dit echt niet kan. Wij zijn heel erg teleurgesteld en een eerstvolgende constatering kan leiden tot een terrein verbod met mogelijke gevolgen voor het gehele gezin waartoe de betreffende jeugd behoort. We hopen dat het zover niet hoeft te komen en we Samoza samen mooi kunnen houden.

Zenderlijst vernieuwd

Op verzoek van een aantal gasten hebben we de tv-zenders vernieuwd. De bestaande kanalen zijn aangevuld met TLC, Eurosport NL, Discovery en België 1 & 2. Het kan zijn dat je de tv-zenders opnieuw moet instellen om het hele zenderpakket goed te ontvangen.

Bekijk de zenderlijst

Fotoalbums in de app

Onze huisfotograaf Menno maakt altijd de mooiste foto’s tijdens de activiteiten van Samoza. Vanaf heden zullen we deze foto’s niet meer op social media plaatsen, maar in de app van Samoza. Je kan deze foto’s bekijken door in te loggen met je mailadres en wachtwoord waarmee je ook altijd inlogde op ‘mijnsamoza.nl’.

Download de app

Foto’s bekijken in de app, ga naar:

Animatieprogramma → Foto albums (inloggen) → Log in

Je kunt nu de foto’s van Hemelvaart en Pinksteren bekijken.

Elektrische steps en (mini) quads niet toegestaan

Ze zijn dit jaar weer ontzettend populair! De elektrische steps. Echter, uit veiligheidsoogpunt zijn deze niet toegestaan op het park. Dus laat de elektrische step en de (mini) quad vooral thuis!

Supermarkt Samoza sluit dinsdag 6 juni om 11.00 uur

Voor in de agenda: de supermarkt op Samoza sluit dinsdag 6 juni om 11.00 uur i.p.v. 12.30 uur.

BHV Training

Op dinsdag 27 juni is het weer tijd voor onze BHV Training. We gaan met het volledige team de training volgen en daarom is het voor jullie belangrijk om te weten dat de receptie deze dag om 16.00 uur sluit! We zijn na 16.00 uur telefonisch wel te bereiken via onze collega’s op camping Ommerland in Ommen.

De meeste collega’s op ons park hebben hun BHV certificaat, dus als er iets gebeurt op het park laat het ons weten, zodat we kunnen handelen! Samen kunnen we werken aan de veiligheid op ons park.

Nunspeterweg afgesloten – 21 juni

Op woensdag 21 juni wordt het Nederlandse Loterij NK Tijdrijden in de gemeente Nunspeet georganiseerd. Het NK Tijdrijden is een wielrenevenement over een parcours van veertig kilometer met als inzet de nationale titels. Zowel bij de beloften als de elite vrouwen en elite mannen gaat het om de top van Nederland. Het NK tijdrijden duurt van 08.30 tot 20.30 uur. Er is een voorlopig programma opgesteld voor het gehele evenement.

  • Vanaf 09.00 uur wordt er gestart in Vierhouten. Hier starten als eerste de nieuwelingen dames, daarna de junioren dames en als laatste de nieuwelingen heren. Deze categorieën finishen in het centrum van Elspeet;
  • Vanaf 12.00 uur wordt er gestart en gefinisht in het centrum van Elspeet. De junioren heren beginnen als eerste en fietsen één ronde. Daarna starten de beloften, elite dames en elite heren, zij fietsen twee rondes. De laatste renner wordt om 20.00 uur in het centrum van Elspeet verwacht.

Op de dag van het kampioenschap worden enkele wegen van 08.30 tot 20.30 uur afgesloten voor verkeer en is er enige overlast voor omwonenden en bedrijven. Doorgaand verkeer is niet overal mogelijk, maar er komen goede en voldoende omleidingen en voldoende bewaakte oversteken op het parcours.

Elspeet

In Elspeet zijn op deze dag enkele straten in het centrum afgesloten. Het gaat om een deel van de Apeldoornseweg en Vierhouterweg. De aanwonenden moeten mogelijk de auto iets verderop parkeren. Lopend of per fiets kan iedereen van en naar huis komen.

Vierhouten

De Nunspeterweg en Ganzenakkers zijn de hele dag afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. De Elspeterbosweg is vanaf 11.30 uur afgesloten. Dit betekent dat Vierhouten per auto alleen bereikbaar is via de Gortelseweg. Lopend of per fiets kan iedereen van en naar huis komen.

Ontwerp zonder titel 1

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel of chat met ons en het is zo geregeld!