Internet bij Camping Samoza

Tijdens je vakantie wil je af en toe even surfen op het internet, om je mail te checken of om een leuk uitstapje in de omgeving op te zoeken. Bij Camping Samoza maak je kosteloos gebruik van onze Wi-Fi. De snelheid van dit internet is misschien niet zo snel als dat je thuis gewend bent, maar daar zit je ook niet midden op de prachtige Veluwe. Het internet zou voldoende moeten zijn om je e-mail te lezen, te whatsappen en te surfen. Wil je veiliger en sneller internet maak dan gebruik van premium internet. Hiervoor is het wel van belang dat je voldoende bereik op je plaats kan ontvangen.

Boek je vakantie

Internet op je jaarplaats

Indien je een jaarplaats met eigen chalet of stacaravan bij Camping Samoza hebt kun je tegen vergoeding een aansluiting op de plaats krijgen. Je hebt dan de keuze uit een goud of zilver jaarcontract en kunt dan onbeperkt gebruik maken van recreatief internet.

Internet upgraden

Het gebruik van de wifi bij Camping Samoza is gratis en bedoeld voor recreatief gebruik. Wil je op je kampeerplaats sneller filmpjes streamen, downloaden en grotere bestanden downloaden dan is het mogelijk tegen betaling je internet te upgraden naar premium wifi!

Premium wifi 2024

Dag € 1,75
Week € 5,25
Maand € 18,50
Seizoen € 112,50 (7 maanden)

Haal premium internet

Ontwerp zonder titel 1

Kan ik je ergens mee helpen?