Ontdek ons camping Veluwe met zwembad

Glij met hoge snelheid van één van de super vette waterglijbanen van Camping Samoza! Neem een duik in het binnenzwembad of buitenzwembad met hoge golven. Nog geen zwemdiploma? Dan kan er gespetterd, gespeeld en gegleden worden in de fantastische waterspeeltuin en de fijne peuterbaden. Zoek jij een camping Veluwe met zwembad? Dan heb je nu de leukste gevonden! Onze zwembaden zijn exclusief voor onze gasten en gratis toegankelijk.

✔ Binnenzwembad ✔ Golfslagbad ✔ Waterglijbanen ✔ Waterspeeltuin & peuterbaden

Natuurlijk valt er veel meer te beleven bij onze camping op de Veluwe. Maak een bosrit over de Veluwe of neem paardrijlessen bij Manege Samoza. Kom spelen in één van onze geweldige speeltuinen. Of doe mee met de leukste activiteiten van ons animatieprogramma.

Kom kamperen of huur een comfortabele accommodatie op de Veluwe.

Boek je vakantie

Buitenzwembad

Zodra de toeter gaat, wordt het buitenzwembad een heus golfslagbad. Het is net alsof je op zee bent! Maar dan gelukkig zonder al dat zout. De allerkleinsten vermaken zich uitstekend bij de geweldige naastgelegen waterspeeltuin. Overal spuit water uit en er zijn 2 glijbanen. Je hebt hiervoor geen zwemdiploma nodig! Aan je ouders is ook gedacht met fijne ligbedden en een ligweide zodat je je kleintje fijn in de gaten kunt houden.

Ga jij op vakantie met tieners? Die zullen niet weg te slaan zijn bij de super gave waterglijbanen. Kortom, hier vind je alles wat je bij een camping Veluwe met zwembad zoekt! Vanaf de meivakantie tot en met het einde van de zomervakantie is het buitenzwembad geopend.

Bekijk de actuele openingstijden
Camping veluwe met zwembad en waterglijbanen Samoza 3

Camping Veluwe met zwembad en super gave waterglijbanen

Ben jij op zoek naar een camping op de Veluwe met zwembad en waterglijbanen? Dan ben je bij Camping Samoza aan het juiste adres! In het binnenzwembad is een waterglijbaan én bij het buitenzwembad zijn wel 3! fantastische waterglijbanen!

Ontdek de extra brede family slide waar je met 4 personen tegelijk afglijdt! De HurriCone en Freefall zijn super spannende glijbanen voor de echte durfal. De HurriCone is een gedraaide dichte glijbaan van 63 meter lang, waarbij je halverwege in een cone terechtkomt, waarna je naar het einde racet en in het water plonst.

De Freefall is bij uitstek dé glijbaan voor waaghalzen. De glijbaan is, zoals de naam al aangeeft, een enorm steile, snelle glijbaan, waarbij je, bij wijze van spreken, een vrije val ervaart. De snelheid op deze 23 meter lange glijbaan behaal je door de hellingshoek van 33%. Vanwege de hoge snelheid kom je dan ook uit in een eigen uitglijbak, in plaats van in het zwembad waar de andere glijbanen in uitkomen. Kom het beleven bij onze kindercamping Veluwe met zwembad!

Let op: de glijbanen zijn alleen toegankelijk als je een zwemdiploma hebt. Check de actuele openingstijden.

Binnenzwembad met glijbaan

Duik het hele jaar door in ons ruime binnenzwembad, uitgerust met een waterglijbaan en een speciaal groot peuterbad. Begin je dag met energieke baantjes in de eerste ochtenduren, exclusief voor volwassenen. Daarna opent het zwembad zijn deuren voor alle gasten, ongeacht de leeftijd. Terwijl de kleintjes spetteren in het peuterbad, zoeken de oudere kinderen het avontuur op de glijbaan. Check vooraf de actuele openingstijden van de glijbanen.

Het overdekte binnenzwembad heeft een diepte variërend van 1.10 meter tot 1.40 meter. Het water wordt constant op een aangename temperatuur van ongeveer 29 graden gehouden.

Camping veluwe met zwembad Camping Samoza 3

Geen zwemdiploma nodig bij de waterspeeltuin!

Water heeft een magische aantrekkingskracht op kinderen en het is extra fijn als kinderen veilig met water kunnen spelen. Op warme dagen biedt een waterspeeltuin op de camping afkoeling. Lekker spetteren en spelen met water en nieuwe vriendjes maken.

De waterspeeltuin staat garant voor heel veel waterplezier! Overal spuit water uit, ga dammetjes maken of ga onder de megagrote waterdouche staan. Er zijn ook twee glijbanen, een extra brede glijbaan en een tunnel glijbaan. Het water is ondiep, waardoor je hier dus ook zonder zwemdiploma volop waterpret hebt. We weten allemaal dat kinderen nooit genoeg krijgen van het spelen met water en het glijden van glijbanen. Dus ga lekker liggen op een ligbed in de ligweide en geniet! Op deze manier biedt onze camping op de Veluwe met zwembad plezier voor jong en oud.

Camping veluwe met zwembad 76

Wij zijn de trotse winnaar van een ACSI Award 2024!

"Camping met het mooiste zwembad van Nederland"

Wij zijn de trotse winnaar van een ACSI Award 2024! 'Camping met het mooiste zwembad van Nederland.' Yes, voor de 2e keer zijn wij verkozen tot camping met het mooiste zwembad van Nederland. Iedereen bedankt voor het stemmen en we zijn natuurlijk supertrots op deze titel! Dit stimuleert ons om nog meer te investeren in het plezier en comfort van onze gasten. We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen voor een onvergetelijke vakantie-ervaring bij ons bij Camping Samoza!"

ACSI Awards Camping met beste zwembad van Nederland 12
Ontwerp zonder titel 1

Kan ik je ergens mee helpen?