Ontdek onze camping Veluwe met zwembad

Glij met hoge snelheid van één van de super vette waterglijbanen van Camping Samoza! Neem een duik in het binnenzwembad of buitenzwembad met hoge golven. Nog geen zwemdiploma? Dan kan er gespetterd, gespeeld en gegleden worden in de fantastische waterspeeltuin en de fijne peuterbaden. Zoek jij een camping Veluwe met zwembad? Dan heb je nu de leukste gevonden! Onze zwembaden zijn alleen voor gasten van Camping Samoza en zijn gratis toegankelijk.

✔ Binnenzwembad ✔ Golfslagbad ✔ Waterglijbanen ✔ Waterspeeltuin

Natuurlijk valt er veel meer te beleven bij onze camping op de Veluwe. Maak een bosrit over de Veluwe of neem paardrijlessen bij Manege Samoza. Kom spelen in één van onze geweldige speeltuinen. Of doe mee met de leukste activiteiten van ons animatieprogramma.

Kom kamperen of huur een comfortabele accommodatie op de Veluwe.

Boek je vakantie

Buitenzwembad

Zodra de toeter gaat, wordt het buitenzwembad een heus golfslagbad. Het is net alsof je op zee bent! Maar dan gelukkig zonder al dat zout. De allerkleinsten vermaken zich uitstekend bij de geweldige naastgelegen waterspeeltuin. Overal spuit water uit en er zijn 2 glijbanen. Je hebt hiervoor geen zwemdiploma nodig! Aan je ouders is ook gedacht met fijne ligbedden en een ligweide zodat je je kleintje fijn in de gaten kunt houden.

Ga jij op vakantie met tieners? Die zullen niet weg te slaan zijn bij de super gave waterglijbanen. Kortom, hier vind je alles wat je bij een camping Veluwe met zwembad zoekt! Vanaf de meivakantie tot en met het einde van de zomervakantie is het buitenzwembad geopend.

Camping Veluwe met zwembad en super gave waterglijbanen

Ben jij op zoek naar een camping op de Veluwe met zwembad en waterglijbanen? Dan ben je bij camping Samoza aan het juiste adres! In het binnenzwembad is een waterglijbaan én bij het buitenzwembad zijn wel 3! fantastische waterglijbanen!

Ontdek de extra brede family slide waar je met 4 personen tegelijk afglijdt! De HurriCone en Freefall zijn super spannende glijbanen voor de echte durfal. De HurriCone is een gedraaide dichte glijbaan van 63 meter lang, waarbij je halverwege in een cone terechtkomt, waarna je naar het einde racet en in het water plonst.

De Freefall is bij uitstek dé glijbaan voor waaghalzen. De glijbaan is, zoals de naam al aangeeft, een enorm steile, snelle glijbaan, waarbij je, bij wijze van spreken, een vrije val ervaart. De snelheid op deze 23 meter lange glijbaan behaal je door de hellingshoek van 33%. Vanwege de hoge snelheid kom je dan ook uit in een eigen uitglijbak, in plaats van in het zwembad waar de andere glijbanen in uitkomen. Kom het beleven bij onze camping Veluwe met zwembad!

Let op: De glijbanen zijn alleen toegankelijk als je een zwemdiploma hebt. Check de actuele openingstijden.

Binnenzwembad met glijbaan

Het hele jaar door lekker zwemmen in het binnenzwembad met glijbaan en apart peuterbad! De eerste 2 uurtjes kan er rustig baantjes worden getrokken door volwassenen. Daarna is iedereen welkom om lekker te zwemmen en te ravotten. Natuurlijk vinden kinderen, maar ook volwassenen, het geweldig om van de waterglijbaan af te gaan! Het overdekte binnenzwembad is minimaal 1.10 meter en maximaal 1.40 meter diep. Het water is rond de 29 graden.

Geen zwemdiploma nodig bij de waterspeeltuin!

Water heeft een magische aantrekkingskracht op kinderen en het is extra fijn als kinderen veilig met water kunnen spelen. Op warme dagen biedt een waterspeeltuin op de camping afkoeling. Lekker spetteren en spelen met water en nieuwe vriendjes maken.

De waterspeeltuin staat garant voor heel veel waterplezier! Overal spuit water uit, ga dammetjes maken of ga onder de megagrote waterdouche staan. Er zijn ook twee glijbanen, een extra brede glijbaan en een tunnel glijbaan. Het water is ondiep, waardoor je hier dus ook zonder zwemdiploma volop waterpret hebt. We weten allemaal dat kinderen nooit genoeg krijgen van het spelen met water en het glijden van glijbanen. Dus ga lekker liggen op een ligbed in de ligweide en geniet! Op deze manier biedt onze camping op de Veluwe met zwembad plezier voor jong en oud.

Wij zijn de trotse winnaar van een ACSI Award 2022!

"Camping met het mooiste zwembad van Nederland"

Het hele jaar door lekker zwemmen in het binnenzwembad met glijbaan en apart peuterbad! De eerste 2 uurtjes kan er rustig baantjes worden getrokken door volwassenen. Daarna is iedereen welkom om lekker te zwemmen en te ravotten. Natuurlijk vinden kinderen, maar ook volwassenen, het geweldig om van de waterglijbaan af te gaan! Het overdekte binnenzwembad is minimaal 1.10 meter en maximaal 1.40 meter diep.

Ontwerp zonder titel 1

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel of chat met ons en het is zo geregeld!