Omgeving Camping Samoza

Ontdek de omgeving van Vakantiepark Samoza! Natuurlijk is er op de camping genoeg te beleven op de Veluwe, tijdens de activiteiten en bij de faciliteiten van ons vakantiepark.

Hou jij ook zo van de natuur? Direct vanaf de camping starten de mooiste wandelroutes en fietsroutes. Ontdek de veelzijdigheid van Gelderland! Landschappen variëren van heidevelden, zandverstuivingen, bossen, tot prachtige boerderijen, molens en gezellige dorpen. Langs de camping loopt zelfs een ruiterroute om heerlijk paard te rijden van de manege.

Naast de natuur en cultuur is er ook ruimte voor leuke uitstapjes naar de bekende attractieparken. Of ook juist die kleinere uitstapjes zoals het Verscholen dorp of prachtige kastelen op de Veluwe. Beleef het bij Samoza!

Boek je vakantie

Gastvrouw van het Landschap

Wij zijn opgeleid tot Gastheer van het Landschap, een kwaliteitslabel van IVN Natuureducatie voor natuurbewuste ondernemers in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Als gastvrouw van Nunspeet vertellen we je de bijzondere verhalen uit Nunspeet die je niet in de boekjes tegenkomt. We delen graag onze kennis over de natuur- en cultuurhistorie van Nunspeet en wijzen je op mooie en bijzondere plekken en leuke activiteiten. Kortom: bij ons ben je verzekerd van een onvergetelijke natuurervaring.

Gerke gastvrouw van het landschap Veluwe
Ontwerp zonder titel 1

Kan ik je ergens mee helpen?