Camping met manege

Ben jij op zoek naar een camping met manege op de Veluwe? Dan heb je die nu gevonden! Manege Samoza is een prachtige manege met luxe paardenstallen. Neem privé of groepslessen in onze overdekte rijbak met Agterberg bodem. Als gevorderde ruiter is het ook mogelijk om geweldige bosritten te maken over de Veluwe. Natuurlijk hebben wij ook hele lieve stapponys voor een allereerste ruiterervaring.

Reserveer direct online bij Manege Samoza.

✔ Lessen ✔ Bosritten ✔ Paardenstalling ✔ Stapritten

Manege Samoza is het hele jaar geopend. Ligt direct aan de ruiterroute en is voor iedereen toegankelijk. Wil je blijven overnachten bij onze camping met manege? Huur dan een comfortabele accommodatie of een kampeerplaats. Direct naast de manege overnachten? Reserveer dan een Veluwe Chalet Deluxe.

Boek je vakantie

Paardrijlessen bij onze camping met manege

Ontdek de beste paardrijlessen bij onze unieke camping met manege, Manege Samoza! Hier krijg je de kans om je ruiterkunsten te ontwikkelen, ongeacht je ervaringsniveau. Onze gediplomeerde instructeurs bieden persoonlijke aandacht, of je nu kiest voor groepslessen of privélessen. Geniet van het rijden in onze overdekte rijbak, ideaal voor elk weertype.

Bij onze camping met manege bieden we lessen aan die aansluiten bij elke ruiter, van beginner tot gevorderd. Kom langs en ontmoet onze ontzettend lieve paarden en pony's. Mis deze kans niet om te leren rijden in een prachtige omgeving! Boek nu je paardrijles bij Manege Samoza en ervaar het zelf!

Reserveer online

Tarieven lessen

Privé les
€ 35,00 (half uur)
€ 15,00 (meerprijs p.p.)

Losse groepsles
€ 22,00 (1 uur)

Groepsles in abonnement
€ 20,00 (1 uur)

Losse springles
€ 29,00 (1 uur)

Bosritten bij onze camping met paarden

Ontdek de prachtige Veluwe te paard! Maak schitterende bosritten over en door uitgestrekte heidevelden, loof- en naaldbossen en zandverstuivingen. Onderweg is het mogelijk om wilde dieren te spotten zoals een ree, edelhert of wild zwijn. Als gevorderde ruiter mag je mee met een fantastische bosritten. Echt een aanrader!

Wanneer mag je mee op een bosrit?

Je mag bij onze camping met manege een bosrit maken als je een gevorderde ruiter bent.

Dat betekent:

  • Je beheerst alle gangen inclusief het lichtrijden
  • Je hebt recente paard rijervaring (afgelopen 12 maanden) en bij voorkeur ervaring met bosritten
  • Je hebt voldoende conditie voor langere stukken draf en galop
  • Je kunt een paard in alle gangen onder controle houden
  • Je hebt een stevige zit, ook als het paard een keer opzij springt
  • Je houdt in alle gangen rekening met de omgeving en kunt uitwijken voor laaghangende takken, wandelaars etc.

Reserveren kan een maand van tevoren, op dat moment opent de agenda voor de volgende maand

Reserveer online

Tarieven bosritten

Onze bosritten zijn altijd onder professionele begeleiding en gaan door bij een aanmelding van minimaal 3 personen.

Stapritje onder begeleiding van een juf en ouder(s)
€ 14,50 per kind – 30 minuten – vanaf 3 jaar.
Minimaal 2 kinderen per staprit.

Rit van 1 uur (staprit)
€ 32,50 per persoon

Rit van 1,5 uur*
€ 45,00 per persoon

Rit van 2 uur*
€ 60,00 per persoon

Bosrit van 1,5 uur met eigen paard*
€ 20,00 per persoon

Bosrit van 2 uur met eigen paard*
€ 25,00 per persoon

*alleen voor gevorderde ruiters

Veluwe te paard arrangement

Ga heerlijk paardrijden op de Veluwe met je eigen paard. Kom genieten van de vele schitterende ruiterroutes direct aan onze camping met manege. Sluit de dag af met een drankje in onze sfeervolle kantine of in het zonnetje op het terras! Je overnacht direct naast de manege in een vrijstaande Veluwe Chalet Deluxe terwijl je paard dik in het stro staat in zijn ruime stal met buitenluik en uitlooppaddock. Je hebt een eigen zadelkast en kunt opzadelen op de luxe wasplaatsen. Kortom alle comfort voor jou en je paard. Dat is pas genieten!

Ontdek meer
Vakantie met paard Veluwe Samoza 9

Paardenstalling bij onze camping met manege

Ga op paardrijvakantie op de Veluwe met je eigen paard of pony! Wij bieden jouw paard of pony vol pension stalling: inclusief dagelijks een gemeste en opgestrooide stal, 3x daags voordroog hooi (hooi € 5,- per dag extra en/of houtvezel € 10,00 per dag extra), 2x daags brokken en gebruik van de paddocks en buitenbak. Reserveer je pensionstalling tijdig om teleurstelling te voorkomen.

*Betaling 50% binnen 14 dagen na ontvangst factuur en 50% uiterlijk 4 weken voor aankomst. Annulering geschiedt volgens de Recron voorwaarden. Als de reservering wordt geannuleerd vanwege ziekte of overlijden van je paard heb je tot 4 weken voor aankomst recht op teruggave van het door jou betaalde bedrag, wanneer je een verklaring van de dierenarts kunt overleggen. Aanbetalingen worden niet verrekend met overige reserveringen van stallen.

Boek direct

Tarieven pensionstalling 2024

 Prijzen per dag

1 t/m 7 dagen
€ 30,00 per dag
€ 32,50 per dag in vakantieperiodes*

8 t/m 14 dagen 
€ 27,50 per dag
€ 30,00 per dag in vakantieperiodes*

15 t/m 21 dagen
€ 25,00 per dag
€ 27,50 per dag in vakantieperiodes*

Langer dan 22 dagen
€ 22,50 per dag
€ 25,00 per dag in vakantieperiodes*

* Vakantieperiodes: Meivakantie 26/4 t/m 8/5, Hemelvaart 8 t/m 12 mei, Pinksteren 17 t/m 21 mei, zomervakantie 13/7 t/m 24/8.

Activiteiten bij onze camping met manege

Speciaal voor kinderen zijn er hele lieve pony’s waarmee regelmatig leuke stapritjes georganiseerd worden. Deze activiteit kan je makkelijk reserveren via het online reserveringssysteem. Tijdens de schoolvakanties zijn er ook altijd andere leuke pony activiteiten, zoals Pimp My Pony, hoefijzer versieren of een schriktraining(behendigheid aan de hand. Deze activiteiten vind je terug in de agenda van Manege Samoza.

Reserveer online
Camping met Manege Samoza 10

Overnachten in een Veluwe Chalet naast de manege!

Overnacht tijdens je paardrijvakantie in een Veluwe Chalet! Deze prachtige chalets liggen prachtig op een heuvel én direct naast de manege. Ideaal voor wanneer je samen met je paard op vakantie gaat. Heerlijk paardrijden over de Veluwe of neem extra lessen om nog beter te worden. Mocht je als echte dierenliefhebber ook een hond willen meenemen dan is dit ook mogelijk. In onze Veluwe Chalets zijn zelfs tot 4 honden toegestaan.

Ontdek het Veluwe Chalet
Camping met manege en pensionstalling 24
Ontwerp zonder titel 1

Kan ik je ergens mee helpen?