Camping met manege

Ben jij op zoek naar een camping met manege op de Veluwe? Dan heb je die nu gevonden! Manege Samoza is een prachtige manege met luxe paardenstallen. Neem privé of groepslessen in onze overdekte rijbak met Agterberg bodem. Als gevorderde ruiter is het ook mogelijk om geweldige bosritten te maken over de Veluwe. Natuurlijk hebben wij ook hele lieve stapponys voor een allereerste ruiterervaring.

Reserveer direct online bij Manege Samoza.

✔ Lessen ✔ Bosritten ✔ Paardenstalling ✔ Stapritten

Manege Samoza is het hele jaar geopend. Ligt direct aan de ruiterroute en is voor iedereen toegankelijk. Wil je blijven overnachten bij onze camping met manege? Huur dan een comfortabele accommodatie of een kampeerplaats. Direct naast de manege overnachten? Reserveer dan een Veluwe Chalet Deluxe.

Boek je vakantie

Paardrijlessen bij onze camping met manege

Volg de leukste paardrijlessen bij onze camping met paarden. Als ruiter ben je nooit uitgeleerd en daarom geven wij les op elk niveau. Je krijgt les van gediplomeerde instructeurs. De lessen zijn in onze overdekte rijbak. Voor elk niveau is er een passende les. In een groep juist privé.

Reserveer online

Tarieven lessen

Privé les
€ 30,00 (half uur)
€ 15,00 (meerprijs p.p.)

Losse groepsles
€ 22,00 (1 uur)

Groepsles in abonnement
€ 20,00 (1 uur)

Losse springles
€ 25,00 (1 uur)

Bosritten bij onze camping met paarden

Ontdek de prachtige Veluwe te paard! Maak schitterende bosritten over en door uitgestrekte heidevelden, loof- en naaldbossen en zandverstuivingen. Onderweg is het mogelijk om wilde dieren te spotten zoals een ree, edelhert of wild zwijn. Als gevorderde ruiter mag je mee met een fantastische bosritten. Echt een aanrader!

Wanneer mag je mee op een bosrit?

Je mag bij onze camping met manege een bosrit maken als je een gevorderde ruiter bent.

Dat betekent:

  • Je beheerst alle gangen inclusief het lichtrijden
  • Je hebt recente paard rijervaring (afgelopen 12 maanden) en bij voorkeur ervaring met bosritten
  • Je hebt voldoende conditie voor langere stukken draf en galop
  • Je kunt een paard in alle gangen onder controle houden
  • Je hebt een stevige zit, ook als het paard een keer opzij springt
  • Je houdt in alle gangen rekening met de omgeving en kunt uitwijken voor laaghangende takken, wandelaars etc.

Reserveren kan een maand van tevoren, op dat moment opent de agenda voor de volgende maand

Reserveer online

Tarieven bosritten

Onze bosritten zijn altijd onder professionele begeleiding en gaan door bij een aanmelding van minimaal 3 personen.

Rit van 1 uur (staprit)
€ 30,00 per persoon

Rit van 1,5 uur*
€ 40,00 per persoon

Rit van 2 uur*
€ 55,00 per persoon

Bosrit van 1,5 uur met eigen paard*
€ 20,00 per persoon

Bosrit van 2 uur met eigen paard*
€ 25,00 per persoon

*alleen voor gevorderde ruiters

Veluwe te paard arrangement

Ga heerlijk paardrijden op de Veluwe met je eigen paard. Kom genieten van de vele schitterende ruiterroutes direct aan onze camping met manege. Sluit de dag af met een drankje in onze sfeervolle kantine of in het zonnetje op het terras! Je overnacht direct naast de manege in een vrijstaande Veluwe Chalet Deluxe terwijl je paard dik in het stro staat in zijn ruime stal met buitenluik en uitlooppaddock. Je hebt een eigen zadelkast en kunt opzadelen op de luxe wasplaatsen. Kortom alle comfort voor jou en je paard. Dat is pas genieten!

Ontdek meer

Paardenstalling bij onze camping met manege

Ga op paardrijvakantie op de Veluwe met je eigen paard of pony! Wij bieden jouw paard of pony vol pension stalling: inclusief dagelijks een gemeste en opgestrooide stal, 3x daags voordroog hooi (hooi € 5,- per dag extra en/of houtvezel € 10,00 per dag extra), 2x daags brokken en gebruik van de paddocks en buitenbak. Reserveer je pensionstalling tijdig om teleurstelling te voorkomen.

*Betaling 50% binnen 14 dagen na ontvangst factuur en 50% uiterlijk 4 weken voor aankomst. Annulering geschiedt volgens de Recron voorwaarden. Als de reservering wordt geannuleerd vanwege ziekte of overlijden van je paard heb je tot 4 weken voor aankomst recht op teruggave van het door jou betaalde bedrag, wanneer je een verklaring van de dierenarts kunt overleggen. Aanbetalingen worden niet verrekend met overige reserveringen van stallen.

Boek direct

Tarieven pensionstalling 2023

 Prijzen per dag*

1 t/m 7 dagen
€ 30,00 per dag

8 t/m 14 dagen 
€ 27,50 per dag

15 t/m 21 dagen
€ 25,00 per dag

22 t/m 28 dagen
€ 22,50 per dag

Langer dan 28 dagen
€ 20,00 per dag

Langer dan 3 maanden
op aanvraag

Activiteiten bij onze camping met manege

Speciaal voor kinderen zijn er hele lieve ponys waarmee regelmatig leuke stapritten georganiseerd worden. Je reserveert een stappony gemakkelijk online. Tijdens de zomervakantie zijn er ook altijd andere leuke pony activiteiten waar iedereen aan mee mag doen. Tijdens schoolvakanties zijn er ook extra pony activiteiten. Bijvoorbeeld Pimp My Pony, hoefijzer versieren of een schriktraining. Deze activiteiten vind je terug in de agenda van Manege Samoza.

Reserveer online

Overnachten in een Veluwe Chalet naast de manege!

Overnacht tijdens je paardrijvakantie in een Veluwe Chalet! Deze prachtige chalets liggen prachtig op een heuvel én direct naast de manege. Ideaal voor wanneer je samen met je paard op vakantie gaat. Heerlijk paardrijden over de Veluwe of neem extra lessen om nog beter te worden. Mocht je als echte dierenliefhebber ook een hond willen meenemen dan is dit ook mogelijk. In onze Veluwe Chalets zijn zelfs tot 4 honden toegestaan.

Ontdek de Veluwe Chalet
Ontwerp zonder titel 1

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel of chat met ons en het is zo geregeld!