Veelgestelde vragen

Regel het eenvoudig zelf en krijg direct antwoord op je vraag.

Aankomst en verblijf

Wat zijn de aankomst- en vertrektijden?

Kampeerplaats

Op de dag van aankomst mag je vanaf 13.00 uur je kampeerplaats op. Indien je eerder aankomt, mag je al wel gebruik maken van de faciliteiten van het park. Op de dag van je vertrek dien je de kampeerplek voor 12.00 uur vrij te maken. Uitzonderingen hierop is de zondag tijdens het Hemelvaartsweekend en 2e pinksterdag, dan mag je bij een arrangement tot 20.00 uur 's avonds kamperen!

Kampeerplaats met privésanitair:

Op de dag van aankomst mag je vanaf 15.00 uur je kampeerplaats op. Mocht je eerder zijn, mag je wel gebruik maken van de faciliteiten tot je kampeerplaats beschikbaar is. Je kunt uitchecken tot 10.00 uur. Lever bij vertrek de toegangssleutel van je privésanitair in en je ontvangt van ons de borg retour. Houd je pinpas bij de hand voor retour pinnen.

Accommodaties

De accommodatie is op de dag van aankomst vanaf 15:00 uur beschikbaar en je dient de accommodatie op de dag van vertrek voor 10.00 uur te hebben verlaten.

Uiteraard mag je ook op de dag van vertrek nog gebruik maken van alle faciliteiten die de camping te bieden heeft.

Wat zijn de openingstijden van de receptie?

Bekijk hier de openingstijden.

Hoe kan ik inchecken buiten de openingstijden van de receptie?

Het is geen probleem wanneer je na sluitingstijd van de receptie aankomt. Neem vooraf contact met ons op, zodat we het één en ander met je kunnen afstemmen over je aankomst.

E-mail; info@samoza.nl
Tel. 0577-411283
 

Kan ik met de auto het park op- en afrijden wanneer ik wil?

Wanneer je kenteken in ons systeem staat, kan je tijdens je vakantie altijd het park op- en afrijden.

Mag ik bezoek ontvangen?

Ja, gezellig! Vergeet niet vooraf je bezoek aan te melden bij de receptie.

Mag ik logés ontvangen

Blijven slapen mag ook, je betaalt dan logeertarief à  € 5,- per persoon per nacht en daarnaast de toeristenbelasting á € 1,25 p.p.p.n.. Wanneer je gast blijft slapen in een accommodatie is ook het huren van bedlinnen van € 9,50 p.p. verplicht.

Parkeren bezoekers en logés

Buiten het park is er de mogelijkheid om te parkeren. Wanneer je liever óp het park parkeert dan betaal je hier €6,- per dag per auto voor.

Is er bij alle vakantieverblijven parkeermogelijkheid?

Ja, bij zowel een kampeerplaats als accommodatie kan je met 1 auto erbij parkeren. Tegen betaling is een 2de auto ook mogelijk. Om het terrein op- en af te rijden hebben wij jouw kenteken nodig, je mag 24 uur per dag, het terrein op- en afrijden.

Hebben jullie een oplaadpunt om mijn elektrische auto op te laden?

Camping Samoza is voorzien van een Ecotap® laadpunt voor alle merken elektrische plug-in-hybride voertuigen.

Mag ik barbecueën tijdens mijn verblijf?

Ja, je mag altijd op gas of elektra barbecueën buiten bij je vakantieverblijf. Barbecueën op kolen wordt tijdens droogte soms afgeraden door de brandweer. Dan geldt er een code rood en mag je alleen op gas/elektra barbecueën. Voor bij de receptie hangt een groot bord, wanneer deze op groen staat mag je ook barbecueën op kolen. Staat deze op rood dan mag je alleen barbecueën op gas of elektra.

Mag de auto op de kampeerplaats?

Ja, bij je reservering is gratis inbegrepen dat je met één auto mag doorrijden naar je kampeerplaats. Je auto dien je tijdens je verblijf ook op je kampeerplek te parkeren.

In het geval je met meerdere auto's komt, mogen ze wel om-de-beurt het park op, we hebben dan beide kentekens nodig. De 2e auto kan kosteloos geparkeerd worden, buiten de slagboom, langs de toegangsweg. Let op: hier is beperkt ruimte!

Wanneer je liever met 2 auto's tegelijk op je kampeerplek terecht wil kunnen, dien je voor de 2e auto bij te betalen. Maak dit gemakkelijk in orde door even met de receptie te bellen of een mailtje te sturen naar info@samoza.nl.

Wat zijn de verkeersregels op het park?
 • Op onze wegen en paden hebben voetgangers altijd voorrang.
 • Bromfietsen, scooters, elektrische steps en elektrische (mini) quads dienen bij de receptie geparkeerd te worden en zijn niet toegestaan op het terrein.
 • Je mag één auto op de kampeerplaats/bij de accommodatie. Denk eraan dat je je auto parkeert op je eigen kampeerplaats of zo dicht mogelijk bij je accommodatie.
 • Het kenteken van de auto dient bij de receptie te worden doorgegeven zodat de slagboom bij aankomst en vertrek automatisch voor je opengaat.
Zijn elektrische steps toegestaan?

Bromfietsen, scooters, elektrische steps en elektrische (mini) quads dienen bij de receptie geparkeerd te worden en zijn niet toegestaan op het terrein.

Kan er een e-bike worden gehuurd?

Het is helaas op dit moment niet mogelijk om een fiets of e-bike te huren bij Camping Samoza.

Wijzigen en annuleren

Kan ik mijn reservering nog wijzigen na het reserveren?

Ja, kleine wijzigingen* kun je altijd aan ons doorgeven en wij passen deze kosteloos voor je aan. Voor overige wijzigingen en (eventuele) mogelijkheden kun je contact met ons opnemen:

*kleine wijzigingen: aantal personen en bijgeboekte extra’s

Kan ik de datum van mijn verblijf nog wijzigen na het reserveren?

Voor het bekijken van de (eventuele) mogelijkheden voor jouw reservering kan je per mail of telefonisch contact opnemen met de receptie.

Hoe wijzig ik mijn reisgezelschap in “Mijn Samoza”?

Het is niet mogelijk om zelf je reisgezelschap te wijzigen. Je kan hier voor telefonisch of via de mail contact opnemen met de receptie.

Hoe kan ik bijgeboekte extra’s wijzigen of annuleren?

Het is niet mogelijk om zelf bijgeboekte extra’s te wijzigen of te annuleren. Wil je iets wijzigen of annuleren, dan kan je contact opnemen met de receptie

Kan ik mijn reservering nog annuleren?

Ja, je kunt je reservering altijd annuleren. Als je dit binnen 24 uur na boeken doet, dan is dat zelfs kosteloos. Je reservering kan je alleen schriftelijk per mail annuleren, telefonisch annuleren is niet mogelijk. 

Als je geen annuleringsverzekering hebt afgesloten, worden er kosten gerekend wanneer je annuleert. Deze kosten worden berekend op basis van de huursom en kan je vinden in de Recron-voorwaarden.

Bekijk hier de Recron voorwaarden

Tot wanneer is het mogelijk om een annuleringsverzekering bij te boeken?

Je kunt een annuleringsverzekering afsluiten tot 7 dagen na het boeken. Bij last minute boekingen tot maximaal 3 dagen voor aankomst, kun je een annuleringsverzekering afsluiten.

Reserveren en betalen

Is het mogelijk om een optie te nemen op een vakantieverblijf?

Ja, het is mogelijk om een optie te nemen op een vakantieverblijf. Dit kan alleen telefonisch via tel. 0577-411283 of per mail naar info@samoza.nl.

Vanaf welke leeftijd mag ik reserveren?

Wanneer je 21 jaar of ouder bent mag je met je gezin een reservering bij ons maken op een kampeerplaats. Wij ontvangen geen vriendengroepen of jongeren tussen 21 – 25 jaar.

Krijg ik een bevestiging van de betaling van mijn reservering?

Ja, je ontvangt in bijna alle gevallen een bevestiging van je betaling. Wanneer je zelf de betaling voldoet via een bankoverboeking dan ontvang je geen bevestiging. Wel kun je zien dat de betaling is verwerkt in “Mijn Samoza”.

Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn reservering, wat nu?

Je ontvangt een bevestiging van je reservering op het e-mailadres dat bij het reserveren is ingevuld. Mocht je geen bevestiging hebben ontvangen, dan kan het zijn dat deze in de ongewenste e-mail is terechtgekomen. Heb je geen bevestiging ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

Kan ik meerdere kampeerplaatsen en/of accommodaties tegelijk reserveren?

Het is niet mogelijk om online meerdere kampeerplaatsen en/of accommodaties tegelijk te reserveren. Als je meerdere reserveringen wilt maken, neem dan contact met ons op.

Wanneer moet ik betalen?

Als je reserveert, betaal je direct een aanbetaling van 50% van het totale factuurbedrag. Het restantbedrag moet uiterlijk 4 weken voor aankomst zijn voldaan. Boek je binnen 4 weken voor aankomst, dan dien je het volledige bedrag direct te voldoen.

Mag ik ook bij het vertrek betalen?

Nee, het is niet mogelijk om bij vertrek te betalen. Voor aankomst moet de reservering helemaal worden voldaan.

Waar vind ik een overzicht van wat ik nog moet betalen?

Je vindt een overzicht van al je betaalde en nog te betalen bedragen in ‘’Mijn Samoza’’. Het is direct mogelijk om hier je reservering te betalen via iDEAL.

Wat gebeurt er als ik niet op tijd betaal?

Wanneer je niet op tijd betaalt, ontvang je van ons een betalingsherinnering. Mocht de betaling uitblijven dan wordt je reservering geannuleerd volgens de Recron voorwaarden.

Bekijk hier de Recron voorwaarden

Is het mogelijk om mijn reservering bij aankomst te betalen?

Normaal gesproken geldt dat het totaalbedrag uiterlijk 4 weken voor aankomst voldaan moet zijn . Reserveer je last minute dan is een iDEAL betaling heel snel bij ons binnen dus kun je ook makkelijk vooraf betalen. Dan kan bij aankomst echt de vakantie beginnen!

Kan ik een uitgestelde betaling aanvragen of in termijnen betalen?

Betalen in termijnen is alleen mogelijk bij een heel seizoenarrangement. Voor alle reserveringen geldt dat je 50% binnen 14 dagen na reserveren dient te voldoen en 50% uiterlijk 4 weken voor aankomst.
 
Seizoenplaats betalen in termijnen
De betaling voor een seizoenplaats wordt verdeeld in drie gelijke termijn, die betaalt moeten zijn voor 1 februari, voor 1 april en voor 1 juni. Het is ook mogelijk om voor 10 gelijke termijn te kiezen, je betaalt hiervoor wel een toeslag.

Naar welk rekeningnummer moet ik mijn betaling overmaken en moet ik daar nog iets bij vermelden?

Als je via “Mijn Samoza” betaalt, dan kan dit makkelijk via iDEAL en heb je geen IBAN van Camping Samoza nodig. Betaal je liever via een bankoverschrijving dan vind je hier onze gegevens.
 
Bankgegevens Camping Samoza
IBAN: NL 39 RABO 0128 4399 63
BIC: RABONL2U
Vermeld bij je betaling altijd je reserveringsnummer.

App (Mijn) Samoza

Inloggen in de App (Mijn) Samoza lukt niet, wat nu?

Je kunt alleen inloggen met het e-mailadres waarmee je hebt geboekt. Soms helpt het als je je wachtwoord opnieuw instelt. Dit kun je doen door op “Wachtwoord vergeten?” te klikken. Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met je wachtwoord. Na het inloggen is het direct mogelijk om een eigen wachtwoord aan te maken.

Help dit niet? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 577 411 283, wij lossen het graag voor je op.

Hoe vraag ik een account voor de App (Mijn) Samoza aan?

Heb jij een reservering bij Samoza en heb je nog geen inloggegevens? Ga naar de App (Mijn) Samoza en naar “Nog geen account?”. Vul hier het e-mailadres in waarop je de reservering hebt gemaakt. Je ontvangt dan binnen enkele minuten een e-mail met je wachtwoord. Na het inloggen is het direct mogelijk om een eigen wachtwoord aan te maken.

Het is alleen mogelijk een account voor App (Mijn) Samoza aanmaken, als je een vakantie bij ons hebt geboekt.

Wat is de App (Mijn) Samoza?

De App (Mijn) Samoza is een persoonlijke omgeving waar je makkelijk je reservering kan bekijken en betalen. Daarnaast is het mogelijk om je gegevens te wijzigen en aan te vullen.

Ook kun je hier de actuele openingstijden van alle faciliteiten bekijken. Reserveren bij onze manege, het animatieprogramma bekijken en je vindt er leuke tips voor activiteiten in de omgeving.

Je kunt de App (Mijn) Samoza ook als app op je telefoon downloaden en op die manier nog makkelijker de mogelijkheden gebruiken.

Jaarplaatsen

Wat zijn de tarieven van een jaarplaats?

Wanneer je een stacaravan of chalet wilt kopen bij Camping Samoza krijg je te maken met diverse kosten. De kosten behorende bij een jaarplaats kunnen bestaan uit eenmalige kosten en jaarlijkse kosten.

Bekijk hier de tarieven

Welke chalet, bungalows en stacaravans zijn er te koop?

Via JouwChalet.nl bekijk je alle stacaravans, bungalows en chalets die momenteel te koop staan bij Camping Samoza. Het is ook mogelijk om een nieuw chalet te plaatsen op een lege huurkavel.

Is het toegestaan te wonen op Camping Samoza in mijn eigen chalet of stacaravan?

Nee, het is niet toegestaan om te wonen op camping Samoza, wel zijn wij het hele jaar geopend en kan je dus zelf bepalen wanneer je bij ons vakanties en vrije tijd doorbrengt.
 

Klachten

Ik heb een klacht, nog voor mijn verblijf, waar kan ik terecht?

Wat vervelend dat je niet tevreden bent over Camping Samoza. We doen er alles aan om het voor jou tijdens én na je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. We willen graag met jou tot een oplossing komen. Om een klacht te melden, kun je het beste contact met ons opnemen via de telefoon of via de e-mail.

Ik heb een klacht tijdens mijn verblijf, waar kan ik terecht?

Wat jammer dat je verblijf niet is wat je er van had verwacht. We willen je graag verder helpen. Ga hiervoor even langs bij de receptie. De medewerkers van de receptie zullen er alles aan doen om jouw verblijf alsnog zo prettig mogelijk te maken.

Ik heb een klacht tijdens mijn verblijf, maar kom niet tot een oplossing met de receptie, wat nu?

Wat lastig dat je er samen niet uitkomt. De receptie is er om problemen voor je op te lossen. Als dit niet lukt, zal de beheerder de klacht overnemen. Wanneer de beheerder niet beschikbaar is of je ontevreden bent met de afhandeling van je klacht door de beheerder, kun je ons mailen. We willen graag met jou tot een oplossing komen. 
Vermeld in je mail je klacht, boekingsnummer, contactgegevens en alle andere informatie die nuttig kan zijn. Wij gaan met je klacht aan de slag en streven er naar binnen 14 dagen een reactie te sturen.

Huisdieren

Wat zijn de extra kosten voor het meebrengen van een huisdier?

Als je komt kamperen dan betaal je niks extra wanneer je 1 of meerdere huisdieren mee neemt!
 
Als je een accommodatie reserveert met een huisdier brengt dit extra schoonmaakwerkzaamheden met zich mee. Je betaalt daarom eenmalig een schoonmaaktoeslag van € 19,25 per accommodatie ongeacht hoe lang je verblijft.

Zijn huisdieren toegestaan?

Ja, honden en katten zijn bij Camping Samoza toegestaan op speciaal toegewezen kampeervelden en in speciaal toegewezen accommodaties.

Andere huisdieren zijn niet toegestaan.

Kamperen

Op de speciale honden kampeervelden zijn zelfs tot 4 honden gratis toegestaan.

Accommodaties

In onze Lodges zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan. In een aantal Chalets en Bungalows zijn zelfs tot 4 honden toegestaan. Je betaalt eenmalig een schoonmaaktoeslag wanneer je één of meerdere honden meeneemt.

Faciliteiten

Welke faciliteiten biedt Camping Samoza?

Camping Samoza beschikt over verschillende faciliteiten zoals zwembaden, een grote speeltuin, manege, snackbar, restaurant Grand Café Saxenburg, parkshop Recra en hondendouche.

Bekijk hier de faciliteiten

Wat zijn de openingstijden?

Bekijk hier de openingstijden

Mag ik gebruik maken van de faciliteiten zonder dat ik overnacht?

Nee, het is niet mogelijk om gebruik te maken van de faciliteiten wanneer je geen gast bent op ons park.

Zijn de zwembaden voor iedereen vrij toegankelijk?

Nee, wanneer je niet te gast bent bij Camping Samoza mag je geen gebruik maken van het zwembad. Bezoekers van gasten die op de camping verblijven mogen na aanmelding en betaling van een dagpas bij de receptie wél gebruik maken van de zwembaden.

Kan ik draadloos internet (wifi) ontvangen bij Camping Samoza?

In alle accommodaties ontvang je gratis wifi, de inloggegevens vind je op de informatiemap in de accommodatie.
Camping Samoza biedt gratis wifi aan op de meeste kampeerplaatsen. De snelheid van dit gratis internet is niet super snel, maar voldoende om je e-mail te lezen, te whatsappen en te surfen. 
 
Het gebruik van de wifi bij Camping Samoza is gratis en bedoeld voor recreatief gebruik. Wil je op je kampeerplaats sneller filmpjes streamen, downloaden en grotere bestanden downloaden dan is het mogelijk tegen betaling je internet te upgraden naar premium wifi! 
In alle accommodaties ontvang je gratis wifi, de inloggegevens vind je op de informatiemap in de accommodatie.
Camping Samoza biedt gratis wifi aan op de meeste kampeerplaatsen. De snelheid van dit gratis internet is niet super snel, maar voldoende om je e-mail te lezen, te whatsappen en te surfen. 

Bekijk hier de tarieven

Welke speciale voorzieningen zijn er aanwezig voor kinderen?
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Speeltoestellen op diverse velden
 • Grote centrale speeltuin
 • Bo en Bibi knutselclub
 • Chill Down

Bekijk hier de faciliteiten

Worden er activiteiten georganiseerd?

Camping Samoza biedt tijdens de meeste schoolvakanties een superleuk recreatieprogramma! Daarnaast worden er diverse leuke activiteiten en evenementen georganiseerd door Camping Samoza. Ook Grand Café Saxenburg, Hondencentrum WRAF en Manege Samoza organiseren hele leuke activiteiten.

Ontdek hier alle activiteiten

Is er een recreatieteam aanwezig?

Ons recreatieteam is er tijdens Pasen, meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren, zomervakantie (week 28 t/m week 35) en in de herfstvakantie. In de kerst- en voorjaarsvakantie is ons grote recreatieteam niet aanwezig, wel zorgen we voor een leuk programma waar je aan kan deelnemen!

Het recreatieteam zorgt voor een variërend activiteitenprogramma voor jong en oud. Zo zijn er onder andere voetbal- of en volleybaltoernooien, film- game-  en disco-avonden, puzzeltochten, bingoavonden en nog véél meer....... Ook voor de kleintjes is er voldoende te doen, zoals knutselen, Bo & Bibi kindertheater, kinderbingo, leuke spelletjes, een leuke filmmiddag en nog veel meer.

Ontdek alle activiteiten

Kamperen

Kan ik dagelijks aankomen op de camping?

Het is mogelijk om dagelijks* aan te komen op een kampeerplaats (op basis van beschikbaarheid).

Een kampeerplaats kun je vanaf 13.00 uur betreden en indien je een kampeerplaats met privé sanitair hebt geboekt, mag je vanaf 15.00 uur aankomen.**

En op de vertrekdag dien je de plaats voor 12.00 uur vrijgemaakt te hebben. Indien je met privésanitair geboekt hebt moet de plaats om 10:00 vrijgemaakt zijn.

*Uitzondering; in speciale periodes en in de zomervakantie is het alleen mogelijk om van zaterdag t/m zaterdag te reserveren
**Uitgezonderd arrangement met een vaste aankomst- en vertrekdag/ - tijd  

Kan ik internet ontvangen op mijn kampeerplaats?

Tijdens je vakantie wil je af en toe even surfen op het internet, om je mail te checken of om een leuk uitstapje in de omgeving op te zoeken. Camping Samoza biedt gratis wifi internet aan op de meeste kampeerplaatsen. De snelheid van dit gratis internet is niet super snel, maar voldoende om je e-mail te lezen, te whatsappen en te surfen. 
 
Het gebruik van de wifi bij Camping Samoza is gratis en bedoeld voor recreatief gebruik. Wil je op je kampeerplaats sneller filmpjes streamen, downloaden en grotere bestanden downloaden dan is het mogelijk tegen betaling je internet te upgraden naar premium wifi.

Bekijk hier de tarieven

Hoe kan ik digitale televisie ontvangen?

Op al onze kampeerplaatsen is digitale kabel-tv aanwezig. De meeste televisies zijn standaard voorzien van een DVB-T tuner en MPEG-4. Mocht je televisie dat niet hebben, dan kun je een DVB-T receiver + HDMI kabel huren.

Huren*

€10,00 per week

€ 2,50 per dag

*Bij huur betaal je een borg van €50,-

Hoe groot zijn de kampeerplaatsen?

De comfort kampeerplaatsen hebben allemaal een gemiddelde afmeting van ca. 120 vierkante meter. De comfort XL kampeerplaatsen hebben een gemiddelde afmeting van ca. 150 vierkante meter. De standaard 10 amp. Kampeerplaatsen hebben een gemiddelde afmeting van 100 vierkante meter.

Hoeveel slaaptentjes mogen er op een kampeerplaats?

Op een kampeerplaats kan je één hoofdkampeermiddel neerzetten (caravan, camper, familietent of vouwwagen) en maximaal 2 bijzettentjes van 6 vierkante meter per tentje.

Kan ik bij Camping Samoza reserveren met mijn ACSI- of CKE kaart?

Op vertoon van je ACSI of CKE actie kaart kan je in het voor- en naseizoen voordelig kamperen bij camping Samoza in Vierhouten. Je betaalt slechts € 26,50- per nacht*!

Bekijk hier de actieperiodes

*op basis van een 10 ampère kampeerplaats, max. 2 personen en excl. bijkomende kosten zoals toeristenbelasting en borg.

Wat is bij de huur van een kampeerplaats inbegrepen en wat niet?

Bij de huur van de kampeerplaats is inbegrepen:

 • 2 personen
 • Elektriciteit (m.u.v. enkele langdurige arrangementen)
 • Toegang tot de zwembaden
 • 1 Auto op de plaats
 • 2 Bijzettentjes (max. 6 vierkante meter per tentje)
 • 4 honden
 • Douches en warm water
 • Digitale kabel-tv-aansluiting
 • Aan- en afvoer van water (comfort kampeerplaatsen)
 • BTW

Wat is niet inbegrepen bij de huur van een kampeerplaats?

 • Toeristenbelasting € 1,30 p.p.p.n.
 • Borg Icon € 20,00
 • Toeslag extra personen (vanaf 3de persoon € 6,- p.p.p.n.)

Optionele bijkomende kosten

 • Voorkeurskampeerplaats € 12,50 per boeking
 • Extra auto op de kampeerplaats
 • Annuleringsverzekering (Je betaalt 5,50 % premie over huurprijs van de kampeerplaats/accommodatie + € 3,50 poliskosten + 21 % assurantiekosten over de premie en de poliskosten)
 • Hondenafzetting € 2,50 per nacht + € 25,- borg
 • Huur DVB-T receiver + HDMI kabel voor digitale kabeltelevisie € 10,00 per week + € 50,- borg
Moet ik een minimum aantal nachten verblijven?

Bij Camping Samoza kan je al vanaf 1 nacht komen kamperen. Tijdens speciale periodes, zoals Hemelvaart en Pinksteren, kan je alleen het arrangement reserveren. In week 29 t/m 33 (zomervakantie) is het alleen mogelijk om te reserveren van zaterdag t/m zaterdag.

Welke apparaten kan ik gebruiken op een kampeerplaats?

Op de kampeerplaatsen heb je de beschikking over 10 ampère (max. 2200 Watt) of 16 ampère (max. 3600 Watt)stroom. Om je een idee te geven van het verbruik van de keukenapparatuur*:

 • Friteuse 850 Watt
 • Magnetron 750 Watt
 • Combi magnetron 1700 Watt
 • Koffiezetapparaat 900 Watt
 • Senseo apparaat 1000 Watt
 • Waterkoker 1725 Watt
 • Tosti ijzer 1000 Watt
 • Mixer 1660 Watt

*dit is het gemiddelde verbruik en kan per apparaat variëren

Is het sanitairgebouw geschikt voor mindervaliden?

Al onze sanitairgebouwen zijn geschikt voor mindervaliden. Het gebouw is toegankelijk en er zijn speciale ruimten voor mindervaliden. Er zijn rolstoeltoegankelijke toiletten met beugels, deze zijn niet verhoogd. En er is een stoel voor onder de douche en een losse doucheknop. Om van de mindervalideruimten gebruik te kunnen maken, dien je je Icon bij de receptie te laten activeren en een extra sleutel op te vragen. (tegen betaling van € 20,- borg)

Wat houdt borg Icon in?

Voor de sanitair gebouwen bij camping Samoza heb je een Icon nodig. De Icon gebruik je als je warm water wilt gebruiken in de douche of de afwasbakken. Je betaalt voor de Icon een borg van €20,- welke je bij inlevering weer retour ontvangt. Wij vragen een borg, omdat we deze sleutels graag weer terugkrijgen en weer kunnen gebruiken voor nieuwe gasten. 
 
Neem bij vertrek je pinpas mee, dan kunnen wij de borg retourpinnen.

Over wat voor soort kampeerplaatsen beschikt camping Samoza?

Camping Samoza beschikt over de volgende kampeerplaatsen;

 • Comfort kampeerplaatsen (10 amp.)
 • Comfort kampeerplaatsen met privé sanitair (10 amp.)
 • Comfort XL kampeerplaatsen met privé sanitiar (16 amp.)
 • Comfort XL kampeerplaatsen (16 amp.)
 • Standaard 10 ampère kampeerplaatsen
 • Standaard 10 ampère kampeerplaatsen met privé sanitair
 • Comfort XL 16 ampère met privé sanitair
Mag je barbecueën op je kampeerplaats?

Ja, je mag altijd op gas of op elektra barbecueën buiten bij je eigen vakantieverblijf. Barbecueën op kolen wordt tijdens lange droogte soms afgeraden door de brandweer. Dan geldt er een code rood en mag je alleen op gas/elektra barbecueën. Voor bij de receptie hangt een groot bord, wanneer deze op groen staat mag je ook barbecueën op kolen. Staat deze op rood dan mag je alleen barbecueën op gas of elektra.
 

Hoe laat kan ik inchecken?

Kampeerplaats:

Je kan inchecken vanaf 13.00 uur. Mocht je eerder zijn, dan mag je wel gebruik maken van de faciliteiten tot je kampeerplaats beschikbaar is.

Kampeerplaats met privésanitair:

Je kunt inchecken vanaf 15.00 uur. Mocht je eerder zijn, mag je wel gebruik maken van de faciliteiten tot je kampeerplaats beschikbaar is.

Hoe laat kan ik uitchecken?

Kampeerplaats:

Je kunt uitchecken tot 12.00 uur. Indien je een Icon bij aankomst hebt ontvangen, lever je deze in bij de receptie. Je borg ontvang je dan weer retour. Houd je pinpas bij de hand voor retour pinnen.

Kampeerplaats met privésanitair:

Je kunt uitchecken tot 10.00 uur. Lever bij vertrek de toegangssleutel van je privésanitair in en je ontvangt van ons de borg retour. Houd je pinpas bij de hand voor retour pinnen.

Huren

Hoe laat mag ik inchecken?

Je kunt inchecken vanaf 15.00 uur. Mocht je eerder zijn, mag je wel gebruik maken van de faciliteiten tot je accommodatie beschikbaar is.

Hoe laat mag ik uitchecken?

Je kunt uitchecken tot 10.00 uur, de sleutels lever je in bij de receptie.

Kan ik dagelijks aankomen bij Camping Samoza?

Op aanvraag is het mogelijk om dagelijks aan te komen o.b.v. beschikbaarheid. De standaard aankomst- en vertrekdagen zijn op maandag* en vrijdag. Wanneer een feestdag op een maandag of vrijdag valt zal de aankomst- en/of vertrekdag veranderen.

*Tijdens de zomervakantie zijn de aankomst- en vertrekdagen alleen op vrijdag

Is het mogelijk om mijn eigen bedlinnen mee te nemen?

Nee, het is niet mogelijk om eigen bedlinnen mee te nemen. Bedlinnen is om hygiënische redenen een verplichte afname. In alle accommodaties zijn dekbedden en kussens aanwezig.
 
Handdoeken mag je zelf meenemen, maar het is ook mogelijk om deze bij te boeken bij het reserveren.

Is er een keukenpakket aanwezig in de accommodatie?

Ja, in je accommodatie vind je een keukendoekenpakket. Daarnaast ligt er ook een servicepakketje voor je klaar. Het servicesetje bestaat uit 2 schoonmaakdoekjes, schuurspons, toiletrol, flesje afwasmiddel, doosje lucifers, vuilniszak en een afwasborstel en een doosje met 2 wasmachineblokjes.

Is de eindschoonmaak bij de prijs inbegrepen?

Ja, de eindschoonmaak is inbegrepen. Natuurlijk laat je de accommodatie netjes achter wanneer je vertrekt.

Welke tv-zenders kan ik ontvangen?

Je kunt bij de receptie een lijst opvragen van alle tv- en radiozenders. Dit is wel onder voorbehoud van wijzigingen van onze zenderprovider. 

Kan ik gebruik maken van internet in de accommodatie?

Ja, dat is mogelijk. Al onze accommodaties beschikken over een eigen modem waar je gratis wifi van kan gebruiken.

Waar kan ik de plattegrond vinden?

Bekijk hier de plattegrond

Kan ik kindermeubilair bijboeken?

Nee, het is niet mogelijk om kindermeubilair bij te boeken. Enkele accommodaties beschikken over een kinderbed en/of -stoel. Wil je weten welke accommodaties dit hebben, neem dan een kijkje op onze pagina van de accommodaties. 

Bekijk hier de accommodaties

Welke (keuken-) inventaris is er aanwezig in een accommodatie?

Dit verschilt per accommodatie soort. Kijk op onze website voor het inventaris per accommodatie
Bekijk hier de accommodaties

Zijn alle accommodaties rookvrij?

Ja, alle accommodaties zijn rookvrij.

Mag de auto bij de accommodatie worden geparkeerd?

De auto mag bij de accommodatie worden geparkeerd. Tegen betaling is een 2de auto ook mogelijk.

Om het terrein op- en af te rijden hebben wij jouw kenteken nodig, je mag 24 per dag, het terrein op- en afrijden.

Wat is bij de huur van een accommodatie inbegrepen?

Bij de huur van jouw accommodatie is inbegrepen:

 • Elektriciteit, gas en water
 • Schoonmaakkosten
 • Toegang tot de zwembaden
 • BTW

Wat is niet inbegrepen bij de huur van een accommodatie?

Verplichte bijkomende kosten:

 • Bedlinnen € 10,00 per persoon
 • Toeristenbelasting/zuiveringslasten € 1,30 per persoon per nacht
 • € 20,25 schoonmaaktoeslag hond (alleen van toepassing in de accommodaties waar honden welkom zijn)

Optionele bijkomende kosten

 • Voorkeursboeking bungalow € 26,50 per boeking
 • Parkeertarief voertuigen bezoekers € 6,- per dag
 • Bezoek van onze gasten hebben gratis toegang
 • Badlinnen € 4,75 per pakket (1 badlaken en 2 handdoeken)
 • Annuleringsverzekering (Je betaalt 5,50 % premie over huurprijs van de kampeerplaats/accommodatie + € 3,50 poliskosten + 21 % assurantiekosten over de premie en de poliskosten)
 • Hondenafzetting € 2,50 per nacht + € 25,- borg (alleen mogelijk bij huisdiervriendelijke accommodaties)
Van wanneer tot wanneer loopt een weekend-, midweek- en weekverblijf?

Weekendverblijf
Een weekend begint vrijdag 15.00 uur en eindigt maandag 10.00 uur (3 nachten)
 
Midweekverblijf
Een midweek begint maandag 15.00 uur en eindigt vrijdag 10.00 uur (4 nachten)

Weekverblijf
Een week loopt van vrijdag 15.00 uur tot vrijdag 10.00 uur of maandag 15.00 uur tot maandag 10.00 uur (7 nachten)

Zijn bedlinnen, handdoeken en keukendoeken inbegrepen?

Bedlinnen zijn inbegrepen

Voor bedlinnen betaal je een extra bedrag per persoon bovenop de huur van de accommodatie, dit neem je standaard bij ons af. Bedlinnen kun je niet annuleren. Het bedlinnenpakket bestaat uit een overtrek voor de dekbedden, kussens en het matras.

Handdoeken zijn optioneel

Handdoeken zijn niet standaard inbegrepen bij je boeking, maar dit kun je wel toevoegen aan je boeking onder extra's. Per besteld handdoekenpakket ontvang je 1 badlaken en 1 handdoek. Als je dus 1 pakket toevoegt, ontvang je 2 handdoeken.

Keukendoeken zijn inbegrepen

Naast 1 keukendoek en 1 theedoek ontvang je ook een serviceset. Onze serviceset bestaat uit een afwasborstel, afwasmiddel, spons, lucifers, wc-rol en een vuilniszak.

Ontwerp zonder titel 1

Kan ik je ergens mee helpen?