Paardenstalling bij Manege Samoza

Het hele jaar kun je je eigen paard of pony meenemen op vakantie en stallen bij Manege Samoza. De manege beschikt over eersteklas paardenstallen van 3 x 3.5 meter met automatische drinkbakken en uitloop paddocks, afsluitbare zadelkasten, wasplaatsen en een overdekte rijbak 20x40 meter met Agterbergbodem. De stalling van je paard is inclusief strobodem, 3x daags voordroog hooi (hooi en/of houtvezel op aanvraag en meerprijs), 2x daags brok en gebruik van je eigen zadelkast, de overdekte rijbak en wasplaatsen. Manege Samoza ligt aan de ruiterroute, vanaf de manege rijd je direct het bos in. Geen stal meer beschikbaar in de door jou gewenste periode? Kijk dan eens bij ons collega-park met manege in Ommen www.ommerland.nl

Belangrijk! Je boekt een paardenstal voor 1 paard. De getoonde tekst "Prijs voor 2 personen" is niet van toepassing op paardenstalling. Wil je meerdere stallen reserveren, dat kan telefonisch of via mail.

Filters tonen Filters verbergen
Filters tonen Filters verbergen

Paardenstalling

We hebben 1 accommodatie voor je gevonden
We hebben accommodaties voor je gevonden
We hebben geen accommodaties voor je gevonden

Alternatieve periode

Inclusief

  • Paardenstal voor 1 paard
Prijs voor 2 personen
Let op:
Nog - beschikbaar
Deze accommodatie is helaas niet beschikbaar op de gekozen datum.

Alternatieve periode

Inclusief

  • Paardenstal voor 1 paard
Prijs voor 2 personen
Let op:
Nog - beschikbaar
Deze accommodatie is helaas niet beschikbaar op de gekozen datum.
Onze gasten geven ons gemiddeld van de 5 sterren via Google reviews

Alternatieven

Ontwerp zonder titel 1

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel of chat met ons en het is zo geregeld!

0577 411 283 Stuur een email

Veelgestelde vragen

Wat is inclusief?

Onze manege beschikt over eersteklas paardenstallen van 3 x 3,5 m met automatische drinkbakken, en een uitloop paddock, afsluitbare zadelkasten, wasplaatsen en een overdekte rijbak met Agterbergbodem. De stalling van je paard is inclusief strobodem, 3x daags voordrooghooi, 2x daags brok en gebruik van de overdekte rijbak, zadelkast en spuitplaats.

Wat zijn de aankomst- en vertrektijden

Aankomst

De stal is op de aankomstdag vanaf 14.00u gereed voor jouw paard(en). Kom je toch eerder aan, dan hebben we nog geen plek voor je paard. Dat betekent dat je paard in de trailer zal moeten blijven. Je kan je paard ook bij je trailer opzadelen en alvast een fijne bosrit maken totdat het 14.00 uur is.

Vertrek
Op de vertrekdag dien je om 12.00 uur de stal en de zadelkast weer leeg achter te laten. Natuurlijk kun je na 12.00 uur nog even een bosrit gaan maken voordat je naar huis gaat. Langer gebruikmaken van de stal? Dat is op basis van beschikbaarheid en tegen bijbetaling mogelijk.

Is inenting verplicht?

Ja! Voordat je samen met je paard vakantie komt vieren, moet je ervoor zorgen dat je paard is geënt tegen influenza. Dit moet zichtbaar zijn in het paspoort. Zowel de basis enting als de 2de enting binnen 92 dagen is verplicht.

Wanneer je je paard meeneemt in de trailer, ben je verplicht het paspoort van je paard bij je te hebben. Het paardenpaspoort moet namelijk altijd in de buurt van het paard zijn. Een kopie volstaat niet. Wij vragen je daarom bij aankomst om het paspoort van het paard te tonen. Heb je deze niet mee? Dan kan je paard helaas niet bij ons verblijven.

Wat gebeurt als ik onverwachts de paardenstal moet annuleren?

Mocht je onverhoopt je stalreservering moeten annuleren dan zijn de Recron voorwaarden van toepassing. Indien de reservering wordt geannuleerd vanwege ziekte of overlijden van je paard heb je tot 4 weken voor aankomst recht op teruggave van het door jou betaalde bedrag, wanneer je een verklaring van de dierenarts kunt overleggen. Aanbetalingen worden niet verrekend met overige reserveringen van stallen.

Bekijk onze veelgestelde vragen