Fiets en Geniet arrangement

Laat jezelf volledig in de watten leggen met ons exclusieve Fiets en Geniet midweekarrangement! Geniet dagelijks van een heerlijk ontbijt en van drie keer een drie-gangen-diner. Bij ontvangst ontvang je een bon voor een kopje koffie of thee met iets lekkers. Daarnaast kun je gebruikmaken van onze uitstekende faciliteiten, zoals het overdekte en verwarmde zwembad. Totaalprijs arrangement voor 2 personen: € 640,- (excl. toeristenbelasting).

Boek dit fietsarrangement

Wat biedt het arrangement op ons vakantiepark op de Veluwe?

  • Luxe vakantiechalet
  • Bij aankomst een bon voor een kopje koffie of thee met iets lekkers
  • Bij aankomst een verrassing en fietsroutes
  • Opgemaakte bedden
  • Dagelijks ontbijt
  • Drie keer een drie-gangen-diner
  • Verwarmd en overdekt zwembad
  • Inclusief energie, schoonmaak, wifi en bedlinnen

Op deze data in 2024 kun je het arrangement boeken:

2 - 6 september
9 - 13 september
16 - 20 september
23 - 27 september
30 september – 4 oktober
7 oktober – 11 oktober
14 oktober – 18 oktober

Totaalprijs arrangement: € 640,- (excl. toeristenbelasting) voor 2 personen.

Boek het Fiets en Geniet Arrangement

Het Fiets en Geniet arrangement boeken? Dit kan eenvoudig online of telefonisch: 0577-411283.

Boek nu

Verken de Veluwe tijdens jouw fietsvakantie

Bij aankomst op ons park word je hartelijk ontvangen door onze receptionistes. Je ontvangt een bon voor een kopje koffie met iets lekkers bij onze horecagelegenheid en een goed gevulde welkomstmap. Deze map bevat onder andere wandel- en fietsroutes in de omgeving van ons vakantiepark. De Veluwe verkennen is een prachtige ervaring, of je nu te voet gaat of met een (elektrische) fiets.

Geniet van het afwisselende landschap van de Veluwe
Fiets door de uitgestrekte bospaden van de Veluwe, over kronkelende heidevelden en langs indrukwekkende zandverstuivingen. Ontdek het veelzijdige landschap waar bossen, heide, en historische landgoederen elkaar afwisselen. In de buurt van Camping Samoza in Vierhouten kun je diverse interessante locaties bezoeken. Fiets door het prachtige Zandenbos en geniet van de rust en de natuur, of verken de uitgestrekte Elspeetse Heide met zijn bloeiende heidevelden. Maak een stop in het gezellige dorp Vierhouten zelf, met zijn rijke geschiedenis en uitnodigende restaurants en cafés. Voor een culturele tussenstop kun je het Kasteel Staverden bezoeken, met zijn romantische tuinen en oude watermolen. Deze bezienswaardigheden liggen allemaal langs het uitgebreide fietsroutenetwerk, ideaal voor inspirerende tussenstops tijdens je ontdekkingstocht door dit prachtige natuurgebied.

Meer dan fietsen
Wil je tijdens jouw vakantie ook iets anders ondernemen dan fietsen? Onze receptionistes geven je graag tips voor leuke uitjes in de omgeving, zoals een bezoek aan Bezoekerscentrum Nunspeet, het Verscholen Dorp of het Hulshorsterzand.

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen en een onvergetelijke vakantie te bezorgen!

Camping Veluwe Samoza 20
Ontwerp zonder titel 1

Kan ik je ergens mee helpen?