Ontdek de Veluwe

Ontdek de schoonheid van wandelen én fietsen op de Veluwe en laat je verrassen. Geniet tijdens je wandelingen en fietstochten van de overweldigende natuur langs bossen, heidevelden, vennetjes en stuwwallen. Ontdek dit prachtige natuurgebied en beleef een avontuurlijke ervaring op de Veluwe.

Boek je vakantie

Fietsen op de Veluwe

Bij de receptie liggen de leukste fietsroutes op je te wachten! Ontdek diverse prachtige routes, van charmante dorpen tot schitterende bossen. Laat je verrassen door onze suggesties en beleef een fietservaring om nooit te vergeten!

Fietsroutes:

Ontdek alle routes
Camping Veluwe omgeving 6

Wandelen op de Veluwe

De Veluwe is prachtig. Heuvelachtig, gevarieerd en uitgestrekt. Met verschillende soorten bos, heidevelden en zandvlakten. Rust en ruimte, maar ook de bijzondere cultuurgeschiedenis. Dit alles maakt dat je heerlijk eindeloos kunt wandelen op de Veluwe. Bij de receptie zijn leuke wandelroutes en wandelkaarten beschikbaar.

Wandelroutes:

Camping Ommen 2

Kabouterpad Nunspeet

Het kabouterpad loop je als een echte kabouter! Een kaboutermuts op je hoofd, je wangetjes rood en een gevulde knapzak op je rug. Laat de ware kabouter in je naar boven komen. Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee en ga met z’n allen op pad!

Ontdek het kabouterpad!

Schaapskudde Elspeterheide

Bezoek de schaapskudde die tussen Elspeet en Vierhouten grazen. De begrazing maakt deel uit van het onderhoud van de heide. De kudde bestaat uit Veluwse heideschapen, een zeldzaam ras. Bekijk online waar de schapen zich bevinden er worden ook regelmatig activiteiten georganiseerd. 

Schaapskudde Elspeterheide
Scaapskudde
Ontwerp zonder titel 1

Kan ik je ergens mee helpen?