Kabouter Weekenden

Beleef samen met je gezin een onvergetelijk weekend tijdens de Kabouter Weekenden op Samoza! Speciaal voor kinderen van 3 t/m 7 jaar. Reserveer nu jouw luxe vakantiehuis voor een weekend tussen 2 en 23 juni en profiteer van een exclusieve 10% korting met de code KABOUTER10. Daarmee ontvang je ook nog tal van leuke extra's tijdens je verblijf!

✔ Bij aankomst voor ieder kind (3 t/m 7 jaar) een kabouterpakketje
met een kaboutermuts en andere leuke verrassingen.

✔ Uitgebreid animatieprogramma in kabouterthema.

✔ Zwembaden met peuterbad en waterspeeltuin.

✔ Spelen in de binnenspeeltuin 'Het Kabouterdorp'.

✔ Buitenspelen in de speeltuin vlak bij jouw accommodatie.

✔ Knuffelen met de dieren in de Dierenhoeve.

✔ Ontvang korting op het Kabouterpad van Bezoekerscentrum Nunspeet.

Boek nu jouw weekend weg in juni met de exclusieve actiecode KABOUTER10 en ontvang 10% korting op je accommodatie én ontvang alle leuke kabouterextra's!

Boek je vakantie

Kabouterplezier midden in het bos

Bij Camping Samoza beleven de kinderen volop avontuur en plezier tijdens de Kabouter Weekenden. Op zaterdag en zondag hebben we een leuk programma klaarstaan. De kinderen maken de leukste kabouter knutsels, dansen, gaan op avontuur door het bos met een zelfgemaakte knapzak vol lekkers, doen een kabouterspeurtocht en veel leuke spelletjes.

Bekijk het programma
Kabouter Weekenden Veluwe Camping Samoza 5

Zwemmen, spelen en dieren knuffelen

Samoza is dé plek voor een weekend weg met jonge kinderen. In de waterspeeltuin kunnen ze heerlijk spetteren en spelen met water. Het water is hier ondiep, dus plezier zonder zorgen! Iedere dag kun je een nieuwe speeltuin opzoeken, want naast de centrale grote speeltuin zijn er nog tal van kleinere speeltuinen. De dieren in de Dierenhoeve kunnen ook niet wachten om de kinderen te ontmoeten. Ze houden van knuffelen, dus neem er zeker eens een kijkje! Zien we jullie in de Kabouter Weekenden?

Bekijk alle faciliteiten
Kabouter Weekenden Veluwe Camping Samoza 8
Ontwerp zonder titel 1

Kan ik je ergens mee helpen?