De ultieme beleving voor iedereen die van dansen, plezier en ontspanning houdt!

Latin Dag – 3 augustus 2024 - is het latin feest op Camping Samoza! Een hele dag genieten van de lekkerste salsa, merengue-, bachata- en Caribbean dansshows, workshops, party en heerlijk eten! Tussendoor is er ook nog volop de mogelijkheid om te genieten van de uitgebreide faciliteiten van Camping Samoza. Een welverdiende vakantie vol met dansen, feesten, lachen en ontspannen in de zwembaden, het restaurant en op je eigen kampeerplek of in de tuin van één van de comfortabele accommodaties.

Boek je vakantie

Een beleving… een groot avontuur.. maak kennis met dans, muziek en maak plezier!

Kun je nog geen Salsa of Bachata dansen? Geen probleem! Tijdens Latin Dag kun je het leren. Doe mee aan één van de workshops en leer van professionele dansers in 1 dag Latin dansen. Er worden verschillende workshops gegeven waarin je kennis maakt met de 2 verschillende dansstijlen. Of je al wel kunt dansen of nog niet, of je alleen bent of samen, je zult gegarandeerd op een hoger niveau terugkeren. En wat je overdag hebt geleerd breng je ’s avonds gelijk in praktijk tijdens het gezellige Salsa feest!

Om deel te nemen aan de Latin Dag op Camping Samoza kun je kamperen met je eigen kampeermiddel of je verblijft in één van de vakantiehuizen.

De toegang tot - en deelname aan - het feest, optredens, en workshops zijn bij je verblijf inbegrepen (wel even apart voor aanmelden).

Reserveer nu

Dance all day – 3 augustus 2024!

Locatie: Horecaplein

  • 13.30 – 14.30: Workshop basis Salsa
  • 14.45 – 15.45 uur: Workshop basis Bachata
  • 16.00 – 16.30 uur: Workshop Latin Kids
  • 19.00 – 20.00 uur: Limbo Vuurshow!
  • 21.00 – 00.00 uur: Caribisch feest Latin DJ en dansers!

Eén keer per jaar verandert Samoza in één swingend Latin dansparadijs.

Ontwerp zonder titel 1

Kan ik je ergens mee helpen?