Zoek jij een vuurwerkvrij vakantiepark tijdens Oudejaarsavond?

Bij Vakantiepark Samoza knallen alleen de champagne flessen tijdens Oud en Nieuw! Bij ons geniet je in alle rust in een bungalow of chalet van de jaarwisseling. Echt een uitkomst wanneer er bij jou thuis veel vuurwerk wordt afgestoken. Vaak zijn honden bang, worden kinderen wakker en zit je zelf ook niet altijd te wachten op harde knallen. Om deze reden bieden wij rust in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland en maak je er direct een leuke vakantie van! Kom genieten bij onze vuurwerkvrij park. Aarzel niet te lang, want oud en nieuw is een populaire periode! Vol = Vol! 

Boek je vakantie

Geniet van onze faciliteiten

Heerlijk zwemmen in het binnenzwembad met glijbaan en de kleintjes hebben het gegarandeerd leuk in ons super leuke peuterbad en in de binnenspeeltuin. Maak een heerlijke winterse wandeling over de Veluwe, in de winter is de kans nog groter om wild te spotten! Met een sjaal om, muts op en de handschoenen aan vinden kinderen het heerlijk om lekker buiten te spelen, in het grote speelkasteel, de schommel, kabelbaan of misschien met de hele familie op de familieschommel! Ben je een paardenliefhebber? Dan haal jij je hart op bij onze prachtige manege die het hele jaar is geopend! Lessen in de overdekte rijbak of maak een buitenrit in de prachtige natuur. Het is zelfs mogelijk je eigen paard mee te nemen op vakantie! Kortom, geniet van de winter!

Kerstvakantie bij Camping Samoza

Bij Camping Samoza is het genieten tijden de kerstvakantie! Geniet van de prachtige natuur, maak wandelingen, ga spelen en warm dan lekker op in het zwembad of in je eigen bungalow of chalet. Het animatieteam staat klaar om leuke activiteiten met de kinderen te ondernemen.