Kom genieten van de prachtige Veluwe tijdens de zomervakantie 2024!

De zomervakantie is dé periode waar iedereen naar uit kijkt! De kinderen hebben heerlijk vrij en het zonnetje laat zich vaak zien. Lekker barbecueën, buiten spelen en dagjes weg. Natuurlijk wil je ook met het hele gezin lekker op vakantie! Per dag bekijken wat je wel of niet gaan doen! Dat is pas zomervakantie! Ga jij met je eigen tent, camper of caravan kamperen of boek je liever een huisje? Het is allemaal mogelijk! Wist je dat we zelfs super luxe safari lodges hebben?

Boek je vakantie

Beleef een onvergetelijke zomervakantie op de Veluwe!

Ontdek een wereld vol avontuur en plezier tijdens jouw zomervakantie 2024 bij Camping Samoza! Geniet van de leukste activiteiten en evenementen in ons animatieprogramma voor een onvergetelijke tijd. Neem een verfrissende duik in ons buiten- en binnenzwembad en laat de kinderen zich vermaken op onze leuke waterglijbanen en in de betoverende waterspeeltuin. Verken de speelplekken in het bos, de grote speeltuin en de kleine speeltuintjes verspreid over het vakantiepark. Ons enthousiaste animatieteam heeft een geweldig programma samengesteld voor jong en oud. Inclusief evenementen zoals het Samoza Music Festival, spooktochten gezellige poolparty's. Geniet van een onvergetelijke zomervakantie op de Veluwe bij Camping Samoza. Reserveer nu en maak je klaar voor een geweldige tijd!

Voordelen van ons vakantiepark

Recreatie tijdens de zomervakantie

Tijdens de zomervakantie is er super uitgebreid recreatieprogramma, niet alleen knutselen en spelletjes. Er zijn namelijk heel veel gave evenementen zoals een huttenbouwfeest, outdoor schuimparty, heel Samoza bakt, light walk, spooktocht, obstacle run, voetbalweekend en zelfs komt er een echt circus naar Camping Samoza! Voor de zomervakantie komt het programma online, bekijk het animatieprogramma.

Ontwerp zonder titel 1

Kan ik je ergens mee helpen?