Aanvraagformulier Accommodatie

Ondergetekende (=hoofdhuurder en de persoon die dit online formulier invult) wenst in onderstaande periode een accommodatie overeenkomstig de Recronvoorwaarden Vakantieverblijven en geeft hierbij tevens aan van het terreinreglement en van onze privacy verklaring kennis te hebben genomen en deze te zullen naleven. (bekijk hier alle genoemde voorwaarden)

Alle genoemde tarieven zijn prijspeil 2023, zodra de tarieven van 2024 gereed zijn ontvang je een bevestiging met de juiste tarieven. Je hebt dan 14 dagen de tijd om kosteloos te annuleren.

Aanvraagformulier Accommodatie 2024

* Verplicht veld. We hebben je e-mailadres nodig om de bevestiging te kunnen versturen, je ontvangt je ingevulde formulier ook op dit e-mailadres. Lees ook onze Privacy Verklaring.

** Honden zijn toegestaan in een aantal accommodaties, het aantal honden die zijn toegestaan kunnen per accommodatie verschillen. Wij zullen het meest geschikte en beschikbare accommodatie voor je uitzoeken. Heb je een voorkeur? Zoek dan een geschikte accommodatie via www.samoza.nl/verhuur waar honden zijn toegestaan.

*** Annuleringsverzekering (je betaalt 5,50 % premie over de verblijfskosten + € 3,50 poliskosten + 21 % assurantiekosten over de premie en de poliskosten) Bekijk de annuleringsverzekering>

**** Noteer alleen de kentekens van de voertuigen die aanwezig zullen zijn tijdens jouw verblijf!

Ontwerp zonder titel 1

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel of chat met ons en het is zo geregeld!