Aanvraagformulier voor een seizoenplaats

Ondergetekende (=hoofdhuurder) wenst in onderstaande periode een seizoenplaats te reserveren voor zijn gezin (1 gezin) met thuiswonende kinderen t/m 25 jaar overeenkomstig de Recronvoorwaarden seizoenplaatsen (bij boeking seizoenplaats van min. 3 mnd) en Recronvoorwaarden toeristische plaatsen (bij boeking seizoenplaats korter dan 3 mnd.) en geeft hierbij tevens aan van het terreinreglement en van onze privacy verklaring kennis te hebben genomen en deze te zullen naleven. (Bekijk hier alle genoemde voorwaarden)

Toegangspasje zwembad:

Alle seizoengasten hebben met hun gezin (welke zijn ingeschreven middels dit formulier) gratis toegang tot het zwembad. Hiervoor ontvang je voor elk van deze personen een toegangspasje voor het zwembad. Bij het logétarief a € 5,00-* p.p.p.n. excl. tb en excl. parkeren, wat je dient te betalen voor je overnachtende gasten is de toegang tot het zwembad inbegrepen. Ontvang je gasten die niet blijven overnachten, maar wel graag willen zwemmen? Zij kunnen voor € 5,00 * (excl. parkeren) (vanaf 4 jaar) een zwemkaartje kopen bij de receptie voor die dag.

Aanvraagformulier seizoenplaats 2024 (vul het formulier zo volledig mogelijk in)

* Verplicht veld. We hebben je e-mailadres nodig om de bevestiging te kunnen versturen, je ontvangt je ingevulde formulier ook op dit e-mailadres. Lees ook onze Privacy Verklaring.

** Indien je in 2023 een voorseizoen of een voorseizoenPLUS hebt geboekt, is het mogelijk tot 1 juli 2023 zonder voorkeurskosten een optie te plaatsen op dezelfde plek voor het seizoen 2024. Indien je in 2023 een geheel* seizoen hebt geboekt, is het mogelijk tot 1 augustus 2023 zonder voorkeurskosten een optie te plaatsen op dezelfde plek voor het seizoen 2024.

*** Annuleringsverzekering (je betaalt 5,50 % premie over de verblijfskosten + € 3,50 poliskosten + 21 % assurantiekosten over de premie en de poliskosten) Bekijk de annuleringsvoorwaarden>

**** Bij reservering heel seizoen: het logétarief en/of zwemtarief is niet verschuldigd voor incidenteel gebruik voor familie t/m de 2e graad (o.a. broer, zus, ouders, grootouders, kinderen en kleinkinderen), dit geldt alleen als je als hoofdhuurder ook aanwezig bent en mits de familie vooraf is aangemeld.

***** Noteer alleen de kentekens van de voertuigen die aanwezig zullen zijn tijdens jouw verblijf.

Ontwerp zonder titel 1

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel of chat met ons en het is zo geregeld!