Dansen & Chillen bij Camping Samoza

Gamen, films kijken en chillen! Iedereen is welkom in de ondergrondse Chill Down. De Chill Down is een vette gamehal en dé locatie voor veel activiteiten van het animatieprogramma. Na de kinder- en tienerdisco verandert de Chill Down in Club Downstairs. Dan zijn tieners vanaf 12 jaar welkom om te komen dansen, chillen en feesten.

✔ Chill Down ✔ Club Downstairs ✔ Movie- & Gamenights

Kortom genoeg vermaak voor een geslaagde vakantie met tieners.
Dus reserveer snel die kampeerplaats of fijne accommodatie.

Boek je vakantie

Chill Down

Iedereen is welkom in de Chill Down! Om de chillen en natuurlijk voor vette arcade games. Er staat een pooltafel, boksbal, air hockey, 2 Playstations en nog veel meer! Een deel van deze games zijn gratis, voor de andere games zijn tokens of muntgeld nodig. Ook zijn er in de Chill Down verschillende vette activiteiten! Je vindt ze allemaal in het animatieprogramma.

Tijdens het kampeerseizoen (april tot oktober) is de Chill Down elke vrijdag en zaterdag geopend en tijdens schoolvakanties elke dag.

Check het animatieprogramma
Club Downstairs Chilldown Samoza Veluwe Honden Camping 4

Volg ons ook op TikTok

1200px Tik Tok logo svg

Club Downstairs

Ben jij tussen de 12 en 25 jaar? Dan ben jij welkom bij Club Downstairs! Kom gezellig chillen en dansen met je vrienden. Er zijn ook regelmatig vette themafeesten zoals een Glowparty of FlirtNight! Check ze snel in het animatieprogramma. Alle frisdranken slechts 1,50 euro. Op vrijdag is het Familieavond, dan is iedereen welkom!

Volg ons via Facebook en Instagram.

Tijdens het kampeerseizoen (april tot oktober) is de Club Downstairs elke vrijdag geopend. Tijdens schoolvakanties elke zondag t/m vrijdag. Elke vrijdagavond is het Familieavond, dan is iedereen welkom! Op zaterdag is Club Downstairs gesloten.

Dit waren de feestjes in 2023

Ontdek ze snel!

Veiligheid bij Club Downstairs

Voor je ouders is het fijn om te weten dat er op het park de hele avond en nacht beveiliging aanwezig is en dat er onder de 18 jaar geen alcohol wordt geschonken, legitimatie & 18+ bandje verplicht! De 18+ bandjes kan je krijgen aan de bar op vertoon van je legitimatie.

Ontwerp zonder titel 1

Kan ik je ergens mee helpen?