Dit jaar is ‘t het Hanzejaar!

Camping Samoza is omringd door de prachtige natuur van de Veluwe, maar ook de Hanzesteden zijn zeker een bezoekje waard. Bezoek de Hanzesteden en laat je verrassen door het unieke karakter en de diversiteit van elke stad.

De Hanzesteden die vanaf Samoza per fiets en sommige per auto te bereiken zijn; Harderwijk, Elburg, Kampen, Hattem, Zwolle, Deventer, Zutphen.

Boek snel een kampeerplaats of accommodatie en kom genieten van de Veluwe en de Hanzesteden.

Boek je vakantie

Ontdek de Hanzesteden

Elke Hanzestad heeft zijn eigen authentieke sfeer en charme! Bezoek de steden en maak een Hanzestadswandeling. Kom shoppen in oude straatjes, cultuur snuiven tussen monumentale panden en een lekker hapje eten op een van de vele gezellige pleinen.

Vanaf de middeleeuwen hebben deze steden een belangrijke rol gespeeld in de handel en economie van Europa. Tegenwoordig krijg je tijdens een bezoek aan een Hanzestad nog steeds het gevoel van geschiedenis en ambacht. Stap binnen in de wereld van de handelaars en ontdek de prachtige architectuur, historische monumenten, fascinerende musea en bruisende stadscentra. Wandel over de marktpleinen, langs de grachten en ontdek het rijke erfgoed van deze unieke steden.

De 9 Hanzesteden

  • Deventer → 36.1 km
  • Doesburg → 57.7 km
  • Elburg → 21.5 km
  • Harderwijk → 18.6 km
  • Hasselt → 47 km
  • Hattem → 33.7 km
  • Kampen → 37.4 km
  • Zutphen →54.6 km
  • Zwolle → 33.9 km
Bezoek Visit Hanzesteden
Stadsbrug en Kamper Steur Foto Tennekes

Overnachten bij Camping Samoza

Camping Samoza, gelegen midden op de prachtige Veluwe, is de ideale plek voor een gezellige familievakantie. Met veel geweldige faciliteiten zoals vette waterglijbanen, een waterspeeltuin en zwembaden om lekker in te zwemmen. Voor een heerlijke bosrit te paard over de Veluwe kun je terecht bij Manege Samoza, waar je eigen paard in een prachtige pensionstal kan staan. De kinderen zullen zich uitstekend vermaken in de geweldige speeltuinen, de Dierenhoeve, de Chill Down. Bekijk ons animatieprogramma voor de leukste activiteiten. Of je nu wilt kamperen met de tent of caravan, of liever helemaal van alle gemakken voorzien wilt zijn, Camping Samoza heeft altijd de juiste vakantie voor jou! Zo kun je bijvoorbeeld een comfortabele accommodatie huren, zoals een chalet, luxe glamping tent of gezellige bungalow van particuliere eigenaren.

Boek je vakantie
Ontwerp zonder titel 1

Kan ik je ergens mee helpen?