Open dagen bij Camping Samoza

Ben jij op zoek naar een stacaravan of chalet op de Veluwe? Je bent van harte welkom om een keer bij Vakantiepark Samoza te komen kijken. Dat mag tijdens onze open dagen, maar natuurlijk ben je buiten de open dagen ook van harte welkom. Wanneer je een afspraak maakt kan er zelfs even iemand met je mee die al je vragen kan beantwoorden.

Vakantiepark Samoza ligt prachtig midden in de natuur. Je wandelt zo vanaf de camping de Veluwe op. Naast de geweldige ligging zijn er ook uitgebreide faciliteiten, zoals zwembaden met waterglijbanen en waterspeeltuin, manege, speeltuinen, restaurant en een supermarkt.

Camping Samoza heeft ook nog prachtige lege kavels beschikbaar waar je een nieuwe chalet of stacaravan op mag plaatsen. Wil jij liever direct genieten? Neem dan een kijkje bij ons actuele aanbod.

✔ Het hele jaar geopend ✔ Uitgebreide faciliteiten ✔ Op de Veluwe

Neem contact op

Schrijf je in voor de open dagen bij Samoza

Tijdens de open dagen heb jij de mogelijkheid om kennis te maken met ons mooie vakantiepark op de Veluwe. Bekijk alle faciliteiten en ontdek de sfeer van de camping. Onze collega's staan klaar om al je vragen te beantwoorden over het aanschaffen van een eigen jaarplaats. Ook zijn alle te koop staande chalets en stacaravans te bezichtigen. Ideaal wanneer jij een chalet op de Veluwe zoekt. We zien je graag tijdens de open dagen!

Schrijf je in voor de open dagen bij Camping Samoza

  • Zaterdag en zondag 5 & 6 augustus 2023
Ontwerp zonder titel 1

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel of chat met ons en het is zo geregeld!