Samenwerken met Samoza

Bij Samoza zijn we altijd op zoek naar gepassioneerde influencers en affiliates die perfect aansluiten bij onze doelgroep. Ben jij iemand die onze campingervaring op een realistische en eerlijke manier kan presenteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Camping Samoza ligt midden in de natuur op de prachtige Veluwe. Hier gaan avontuur en ontspanning hand in hand. Onze camping biedt zwembaden met gave waterglijbanen, dierenhoeve, manege, speeltuinen en een echte gamehall en club op de jeugd. Voor elk type avonturier hebben we iets speciaals te bieden.

Of je nu kiest voor een basic kampeerervaring met tent of caravan, of liever geniet van alle gemakken in een comfortabele accommodatie, bij Samoza vind je precies wat je zoekt.

Denk jij dat wij voor elkaar zijn gemaakt? Meld je dan snel aan!

Samenwerking aanvragen

Lijkt het jou leuk om een samenwerking met ons aan te gaan? Meld je aan en laat weten waarom jij denkt dat het een match is.

Samoza influencer

Bij Samoza geloven we in de kracht van samenwerking. Daarom zijn we altijd op zoek naar influencers die perfect bij Samoza passen.

Je krijgt de kans om gratis te verblijven in een van onze prachtige accommodaties. Hiermee geef je je volgers de kans om zelf een verblijf bij Samoza te ervaren, terwijl we gezamenlijk ons bereik vergroten. Ondertussen geniet jij van een heerlijke vakantie midden in het bos en maak je gebruik van de vele faciliteiten die Samoza te bieden heeft.

Bungalowpark Veluwe Chalet 4

Samoza ambassadeur

Daarnaast bieden we een exclusieve kans voor één influencer om dé ambassadeur van Samoza te worden. Als onze ambassadeur word je het gezicht van Samoza. Dit betekent dat we nauw met je samenwerken om unieke content te creëren die jouw volgers inspireert en een authentiek beeld geeft van onze camping. Als ambassadeur heb je exclusieve afspraken met ons en profiteer je van vele voordelen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij samen iets bijzonders kunnen neerzetten!

Wat wij bieden:

  • Exclusieve samenwerking: We werken nauw met je samen om content te creëren die jouw volgers inspireert en ons verhaal authentiek vertelt.
  • Gratis verblijven: Drie keer per jaar mag je gratis verblijven op onze camping. Geniet van de luxe accommodaties en ervaar zelf wat Samoza zo bijzonder maakt.
  • Welkomstgoodiebag: Bij aankomst ontvang je een welkomstgoodiebag vol verrassingen.
  • Family & Friends kortingscode: Deel jouw enthousiasme met familie en vrienden door hen te laten profiteren van speciale kortingen.
  • Waardebon Horeca: Geniet van een heerlijke lunch, diner of borrel met een waardebon die je bij aankomst ontvangt.
  • Gratis toegang tot het zwembad: Het hele jaar door kun je genieten van onze zwembaden.
  • Fotoshootlocatie: Gebruik onze prachtige locatie midden in de bossen gratis als fotoshootlocatie voor unieke content.
  • Verdien per boeking: Verdien €25,- per boeking die wordt gemaakt met jouw persoonlijke kortingscode.

Word affiliate bij Samoza

Daarnaast bieden we ook mogelijkheden voor affiliates via Tradetracker. Ons doel is om de campingervaring op een eerlijke en transparante manier te presenteren, en we geloven dat jij daar perfect bij kunt helpen. Als affiliate profiteer je van aantrekkelijke commissies en krijg je ondersteuning om samen een succesvol partnerschap op te bouwen.

Interesse? Meld je dan aan als affiliate via Tradetracker.

Bungalowpark Veluwe Bos chalet 44
Ontwerp zonder titel 1

Kan ik je ergens mee helpen?