Renée vertelt over haar werk bij de receptie

Mijn naam is Renée en ik werk vanaf 1 april 2019 als receptioniste bij camping Samoza. Ik heb het erg naar mijn zin achter de receptie. De camping zelf is ontzettend leuk, wat het werken natuurlijk al leuker maakt. Er wordt van alles georganiseerd en het is altijd gezellig

Werken als frontoffice medewerker bij Camping Samoza

In het hoogseizoen is het super druk en ben je veel bezig met de wensen van je gasten wat heel leuk en afwisselend is. Je begint de dag met het nakijken van alle incheckers die dag.
Ligt het allemaal klaar? Hebben ze extra’s bijgeboekt? Zoals een arrangement waar je ze flyers voor meegeeft. Vanaf een uur of 1 merk je dan dat ze langzaam allemaal binnen komen. Vaak hoef je niet veel meer uit te leggen, want heel veel gasten komen al jaren op de camping.
Verder regelen we bij de receptie de in- en uitgaande mail en binnenkomende telefoons. Het maken van nieuwe reserveringen, het controleren van betalingen en nog veel meer.

We hebben voor elke week een programma boekje met alle activiteiten die worden georganiseerd. Hiervoor maak ik flyers en die hang ik op in alle wasgebouwen op de camping.
Zo ben ik wel een halfuur aan het rondlopen en zie ik van alles om me heen gebeuren wat het erg leuk maakt. En als iedereen die je onderweg vriendelijk groet word je daar blij van.
 
Ook vind ik het erg leuk om bij sommige activiteiten te helpen, zoals dat ik afgelopen zomer mocht helpen bij de spooktochten en afgelopen winter op de winterfair mocht staan.
 
In de winterperiode is het qua gasten een stuk rustiger, maar blijft er allerlei administratie te doen wat ik ook weer heel leuk vind om te doen. Kortom, heel erg veel afwisseling!

Collega’s zijn allemaal leuk en gezellig, de gasten zijn leuk en gezellig. Ik ga elke dag met plezier naar het werk!

Door: René​e Hijwegen

Vacature Veluwe Vierhouten Camping Samoza 13
Ontwerp zonder titel 1

Kan ik je ergens mee helpen?