Nu met -20% korting!

Beleef samen met het gezin een gezellig Pietenweekend op Samoza! Een weekend vol gezelligheid, muziek en speciale Pieten activiteiten. Reserveer nu voor een weekend weg met Sinterklaas en geniet samen met je familie van deze magische periode. De Pieten Weekenden worden georganiseerd van 17 november t/m 4 december 2023.

Boek je vakantie

Pietenplezier voor het hele gezin!

Deze weekenden staan helemaal in het teken van de magie rondom Sinterklaas! Met pepernoten, vrolijke Pieten, leuke activiteiten en misschien zelfs wel cadeautjes. Geniet van de gezellige sfeer, Sinterklaasmuziek en alles wat er georganiseerd wordt.

Van vrijdag tot en met zondag hebben we een leuk programma voor jullie klaarstaan. Doe bijvoorbeeld mee aan de parade, het Pieten Theater, pepernoten bakken, de Pietenschool en nog veel meer! Ook voor de oudere kinderen zijn er activiteiten zoals de Pieten Pyjama Party, Foute Pieten Party en gezellige Pieten Film Avonden.

Bekijk het programma
Weekend weg met Sinterklaas Samoza 4

Pietenbezoek

Maak je weekend weg met Sinterklaas op Samoza nóg magischer door een bezoek van onze vrolijke Pieten bij te boeken! Boek jij een verblijf in één van de Pietenweekenden, dan krijg je een exclusieve mail met daarin de mogelijkheid om een Pietenbezoek te reserveren voor slechts € 10,-.

Boek je vakantie
Weekend weg met Sinterklaas Samoza 6
Ontwerp zonder titel 1

Kan ik je ergens mee helpen?