Stacaravan op jaarplaats te koop Veluwe

Wil jij ook het hele jaar genieten van je tweede (t)huis midden in de prachtige natuur? Dan is een stacaravan of chalet kopen op de Veluwe echt iets voor jou! Bij Camping Samoza zijn nog enkele kavels beschikbaar om hier een tweedehands of nieuwe chalet op te plaatsen. Neem ook eens een kijkje bij het huidige aanbod stacaravans op jaarplaats te koop Veluwe. Dan kun je al heel snel genieten van je eigen jaarplaats!

Vakantiepark Samoza ligt prachtig midden in de bossen van de Veluwe. Je spot zo vanuit je eigen stacaravan of chalet wilde dieren zoals reeën, konijnen, eekhoorntjes en misschien wel wilde zwijnen. Direct vanaf de camping starten fantastische wandelroutes door de bossen, langs heidevelden, vennetjes, meertjes en zandverstuivingen. Naast de prachtige natuur is Camping Samoza een hele gezellige familiecamping met uitgebreide faciliteiten. Zoals de zwembaden met waterpark en de manege. Ook een supermarkt, restaurant en cafetaria ontbreken niet. Tijdens schoolvakanties is er een geweldig animatieprogramma voor kinderen, maar ook voor het hele gezin of juist alleen voor tieners. Die gaan zich ook enorm vermaken in de chill down die 's avonds ontpopt tot een club.

Een stacaravan op een staanplaats kopen is natuurlijk een hele stap! Daarom helpen wij jou graag bij het maken van de juiste keuze. Je bent van harte welkom om te komen kijken! Wanneer je vooraf een afspraak maakt kunnen we direct al je vragen beantwoorden.

✔ Het hele jaar geopend ✔ Uitgebreide faciliteiten ✔ Op de Veluwe

Maak een afspraak

Wil jij een stacaravan met jaarplaats?

Wij laten je graag kennismaken met Camping Samoza. Kom een keer langs! Dat mag spontaan, maar wanneer je vooraf een afspraak maakt ben je er zeker van dat je alle vragen beantwoord krijgt.

Neem contact met ons op over een jaarplaats bij Camping Samoza per mail of telefonisch via 0577-411283.

Neem contact op

Je eigen stacaravan op een jaarplaats

  • Elk vrij moment genieten van je eigen stacaravan of chalet
  • Logés zijn van harte welkom (familie t/m 2e graad gratis)
  • Zelf de inrichting bepalen van je jaarplaats
  • Je komt veel meer buiten en geniet van de natuur en de buitenlucht
  • Genieten van de faciliteiten van de camping
  • Veel evenementen en activiteiten, vooral tijdens schoolvakanties
  • Het hele jaar door een vakantiehuisje in het bos
  • Inclusief tot 4 honden toegestaan
  • Aangesloten op 16 ampère elektra, televisie, propaangas, riool en water
Chalet kopen op de Veluwe 6
Ontwerp zonder titel 1

Kan ik je ergens mee helpen?