Ontdek onze camping veluwe met hond

Camping Samoza is een hondvriendelijke camping op de Veluwe!! Maak samen heerlijk lange wandelingen door eindeloze bossen, langs heidevelden en vennetjes. En natuurlijk over zandverstuiving “de Gobi”, die mag je niet missen. Ideaal, wanneer jij een camping veluwe met hond zoekt. 

Er is een omheind hondenspeelveld waar honden lekker los mogen spelen. Een hondencentrum met leuke workshops en trainingen voor jou en je hond en een hondendouche om je hond te wassen.  

✔ Midden in het bos ✔ Hondenvoorzieningen ✔ 2 tot 4 honden toegestaan 

Tot 4 honden mogen kosteloos mee op vakantie op onze kampeerplaatsen.
Huur jij liever een accommodatie? Dan mogen er 2 of 4 honden mee.  

Boek je hondenvakantie

Voorzieningen van onze camping veluwe met hond

Hondencentrum Wraf 

Hondencamping Samoza heeft een eigen hondenschool! Ze organiseren leuke en leerzame activiteiten, cursussen en gedragstrainingen. 

Hondendouche 

Na al dat wandelen en spelen kan het natuurlijk zo zijn dat je hond wel een douche kan gebruiken. Ook hier is aan gedacht, op onze camping veluwe met hond hebben we een speciale hondendouche waar de honden lekker gewassen kunnen worden. 

Hondenspeelveld 

Laat je hond lekker los rennen en spelen op het hondenspeelveld. Op de rest van het park zijn honden aangelijnd, dus is het heerlijk als ze even lekker los mogen rennen en spelen. 

Hondenomheining 

Geef je hond de vrijheid rondom je caravan of accommodatie! Met deze omheining zet je een stuk af, zodat je hond lekker vrij kan rondlopen, maar er niet vandoor kan gaan. De hondenomheining huur je gemakkelijk bij wanneer je een kampeerplaats of accommodatie reserveert. 

Hondencentrum Wraf

Er worden regelmatig leuke activiteiten voor jou en je hond georganiseerd door Hondencentrum Wraf! Activiteiten met de hond die regelmatig terugkomen:

Op afspraak is Mandy van Wraf aanwezig en kun je bij haar terecht voor het gehele cursusaanbod van Hondencentrum Wraf. Trainingsaanbod van Hondencentrum Wraf:

  • BTA® Methode
  • Natuurgeneeskunde
  • Puppycursus
  • Gedragstherapie
Ontdek meer

Wandelen bij onze camping veluwe met hond

Over de Veluwe maak je de mooiste wandelingen en geniet je van de geweldige natuur. Direct naast de camping ligt zandverstuiving  “de Gobi”. Honden vinden het geweldig om hier lekker te graven en te spelen.  

Nog een stukje verder wandelen en je komt bij een hondenlosloopgebied. Hier mogen honden lekker los om echt alle energie er uit te rennen. Bekijk de kaart (wandeling van 1 uur). Op de Veluwe geldt verder een aanlijnplicht. De kans dat je wilde dieren zoals reeën, konijnen of zwijnen tegenkomt, is zeker aanwezig.

Het Zandenbos is een fantastisch bos niet ver van onze camping veluwe met hond. Waar honden, mits onder appèl, tussen 1 oktober en 1 mei op bijna alle paden los mogen lopen. Een prachtig wandelgebied waar honden ook mogen zwemmen. Bij de Zandenplas mag dat vanaf 1 oktober tot 1 mei. Bij de hondenspartelvijver mogen honden het hele jaar door lekker zwemmen.

Wil je met een groep of hondenvereniging komen?

Hondencamping Samoza is een geweldige camping om met een groep te verblijven. Midden op de prachtige Veluwe en fijne kampeervelden die geschikt zijn voor grote groepen. Er is ook een evenementen terrein die in overleg gebruikt kan worden voor activiteiten. Doordat tot 4 honden gratis zijn toegestaan echt ideaal voor het organiseren van een hondenclubdag, georganiseerde wandeling of keurdagen. Eventueel in combinatie met een overnachting op een kampeerplaats of in één van onze accommodaties. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen jullie graag persoonlijk verder voor een passend aanbod.

Stuur een e-mail
Camping Veluwe met hond 6
Ontwerp zonder titel 1

Kan ik je ergens mee helpen?