Chalet kopen Veluwe bij Camping Samoza

Naast het actuele aanbod van bestaande stacaravans, bungalows en chalets zijn er ook nog lege kavels beschikbaar bij Camping Samoza. Samen zoeken we een prachtige kavel uit die helemaal aan jouw wensen voldoet. Daarna is het tijd om een mooie stacaravan of chalet te kopen op Veluwe! Camping Samoza heeft kavels beschikbaar voor een nieuw chalet of stacaravan, maar een tweedehands chalet, aluminium of houten stacaravan is in overleg ook mogelijk. Kortom, er is voor elk wat wils wanneer jij gaat voor chalet kopen Veluwe!

Je bent van harte welkom om een keer bij ons mooie vakantiepark op de Veluwe te komen kijken. Wanneer je vooraf een afspraak maakt kan er zelfs iemand met je mee die je alles hierover kan vertellen. Een afspraak maken mag per mail of telefonisch via 0577-411283. Op kom langs tijdens de open dagen van Camping Samoza.

Maak een afspraak

Nieuwe chalet laten bouwen

Zou je graag een nieuwe stacaravan of chalet willen die aan jouw wensen voldoet? Laat dan een chalet of stacaravan bouwen! Dan bepaal je bijvoorbeeld zelf de indeling van het chalet, de keuken, ramen, deuren en/of bekleding van het chalet of stacaravan.

Samen met Vakantiepark Samoza zoek je eerst een prachtige kavel uit en dan kan de zoektocht naar jouw droomchalet of stacaravan beginnen! Let er wel altijd op dat je geen overeenkomst sluit met een leverancier voordat je samen met ons een kavel hebt uitgezocht. Wij hebben een overzicht van alle leveranciers waar wij mee samenwerken en goede ervaringen mee hebben.

Heb jij al een droom chalet of stacaravan gevonden? Neem dan contact met ons op of wij een mooie kavel voor jouw stacaravan of chalet hebben.

Overzicht leveranciers

Stappenplan chalet kopen Veluwe

  1. Lege kavelSamen met ons zoek jij een prachtige kavel uit die helemaal naar jouw wens is.
  2. Chalet of stacaravan uitzoekenDaarna is het tijd om een stacaravan of chalet uit te zoeken. Wij helpen je graag op weg met advies en met betrouwbare leveranciers.
  3. Chalet of stacaravan plaatsenJouw perfecte kavel en droomchalet gevonden? Dan helpen wij jou graag met meedenken over de inrichting en indeling van de kavel. Hoe komt het chalet te staan en misschien heb je al wat ideeën over de tuin en/of tuinhuis. Wij sluiten de stacaravan netjes voor je aan waarna jij aan de slag kunt met de tuin.
  4. Genieten!Chalet of stacaravan geplaatst, aangesloten en is de tuin helemaal naar wens? Dan kan het genieten beginnen!
Maak een afspraak
Chalet kopen op de Veluwe 5
Ontwerp zonder titel 1

Kan ik je ergens mee helpen?