Boek met je gespaarde punten een vakantie!

Samen met Dierallin hebben wij een fantastisch aanbieding speciaal voor echte dierenliefhebbers! Met jouw gespaarde ALL-IN punten kun je voordelig genieten van een vakantie midden op de Veluwe. En het beste van alles: je kunt je geliefde hond(en), en zelfs je eigen paard of pony meenemen op vakantie!

Boek snel jouw vakantie

Boeken is alleen telefonisch mogelijk via +31 (0) 577 411 283.
Zorg dat je de #code op de ALLIN punten cheque bij de hand hebt.

*Mogelijkheid tot het bijboeken van een paardenstal voor jouw paard of pony, vanaf € 30,00 per dag

Camping Samoza; Ideaal voor paarden en hondenliefhebbers

Ontdek de ultieme vakantie-ervaring voor jou en je trouwe viervoeters op de prachtige Veluwe. Bij Camping Samoza geniet je van ontspannende wandelingen door de schitterende natuur, langs heidevelden, zandverstuivingen, vennetjes en het uitgestrekte boslandschap. Laat je hond ravotten met andere honden op het hondenlosloopveld en verwen hem met een luxe wasbeurt in onze hondendouche.

Neem je eigen paard of pony mee op vakantie! Manege Samoza biedt prachtige luxe paardenstallen, ideaal om samen de ongerepte Veluwe te verkennen. Geen eigen paard of pony? Geen probleem! Bij Manege Samoza kun je groeps- of privélessen in de overdekte rijbak te reserveren. Of ga mee op een avontuurlijke buitenrit met onze lieve manegepaarden. Voor de kleintjes worden stapritten georganiseerd en leuke activiteiten zoals 'Pimp My Pony'.

Het is ook genieten bij onze zwembaden met waterglijbanen en waterspeeltuin en breng vooral een bezoek aan onze gezellige dierenhoeve! Sluit de dag af met een heerlijk drankje op het terras, terwijl je uitkijkt over de grote speeltuin.

Ontdek alle faciliteiten

Vakantie samen met je hond(en)

Urenlang wandelen door de prachtige Veluwe of lekker ravotten met andere honden op het hondenlosloopveld. Daarna heerlijk gewassen worden in de hondendouche, want ja, ook jouw trouwe viervoeter verdient wat extra verwennerij tijdens jullie vakantie. We verhuren schapennetten om je vakantieplek af te zetten, zodat je hond daarbinnen heerlijk vrij kan rondlopen. Neem ook eens een kijkje bij Hondencentrum Wraf voor leuke workshops, lezingen en cursussen die worden aangeboden.

Ontdek alle hondenfaciliteiten
Camping Veluwe Samoza 22

Vakantie voor paardenliefhebbers

Bij Manege Samoza is het mogelijk om paardenstalling te boeken, zodat je paard of pony gezellig mee kan op vakantie. Heerlijk samen met je eigen paard of pony de mooie omgeving ontdekken.

Lessen en buitenritten

Wil jij graag wat bijleren? Reserveer dan een groeps- of privéles bij Manege Samoza. Ook worden er regelmatig buitenritten georganiseerd voor ruiters die al paardrijervaring hebben. Voor de kleintjes zijn er ook stapritten met de lieve pony's van de manege.

Ontdek Manege Samoza
Vakantie met paard Veluwe Samoza 32
Ontwerp zonder titel 1

Kan ik je ergens mee helpen?