Hondencamping voorzieningen bij Camping Samoza

Jouw trouwe viervoeter gaat natuurlijk mee op vakantie! Samen uren struinen over de schitterende Veluwe. Genieten van de prachtige bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Je kan hier uren wandelen zonder iemand tegen te komen. Hondencamping Samoza is een hele fijne hondencamping om te overnachten samen met je hond. Zelfs tot 4 honden zijn kosteloos toegestaan op de kampeerplaatsen van onze hondencamping. In veel accommodaties mogen tot 2 of 4 honden mee op vakantie.

✔Tot 4 honden welkom ✔ Hondenspeelveld ✔ Hondendouche ✔ Hondencentrum

Boek je vakantie

Hondendouche

Van al dat wandelen over de Veluwe, spelen en ravotten wordt de hond wel een beetje vies. Tijd voor een verwenmoment voor je hond. Een heerlijke een schone en zachte vacht. Onze hondencamping heeft een speciale hondendouche waar je heel makkelijk de hond kunt wassen. Het wassen van je hond kost helemaal niks extra. Heb jij een accommodatie gehuurd? Vraag dan om een Icon sleutel (borg) bij de receptie, zodat je de hond met warm water kunt wassen. Wel zo fijn! 

De hondendouche is het hele kampeerseizoen geopend (eind maart t/m eind oktober).  

Camping met hond hondendouche 20

Hondenspeelveld

Een hondenspeelveld mag natuurlijk niet ontbreken op een echte hondencamping! Een plek waar honden lekker los mogen. Snuffelen, apporteren en natuurlijk met de baas of andere honden spelen. Op de rest van het park zijn honden aangelijnd, dus is het heerlijk als ze even lekker los mogen.  

Veiligheid

Het hondenspeelveld is helemaal omheind met een hek, dus de honden kunnen niet weglopen. Als baasje ken je je hond het beste en ben je verantwoordelijk en aansprakelijk voor je eigen hond(en). Hierdoor zal je altijd de goede keuze maken voor het welzijn van jouw hond(en), maar ook voor de honden die er op dat moment ook zijn. Het hondenspeelveld is geen uitlaat/poepplaats voor honden, maar een plaats waar honden lekker kunnen ravotten. Mocht er een ongelukje gebeuren, dan ruim je dit, net als op de rest

Hondencentrum WRAF

Hondencentrum WRAF geeft diverse cursussen, (privé)lessen en gedragstrainingen voor je hond. Daarnaast worden er regelmatig workshops en activiteiten georganiseerd. Vaak zijn deze op het hondenspeelveld. Activiteiten met je hond die vaak op het programma staan: 

  • Behendigheid & gehoorzaamheid 
  • Trucjes met de hond 
Ontdek meer
Camping Veluwe met hond 13
Ontwerp zonder titel 1

Kan ik je ergens mee helpen?