Hondencentrum WRAF bij Camping Samoza

Wil jij tijdens je vakantie samen met je hond leuke en leerzame activiteiten doen? Dan ben je bij Hondencamping Samoza aan het juiste adres. Er zijn speciale hondencamping voorzieningen, zoals een hondenspeelveld, hondendouche, maar ook een eigen hondenschool! Hondencentrum WRAF geeft hele leerzame trainingen, cursussen en workshops voor jou en je hond(en). 

✔ Gedragstrainingen ✔ Cursussen ✔ Workshops ✔Lezingen

Kom heerlijk kamperen samen met je hond(en). Zelfs tot 4 honden mogen kosteloos mee op vakantie. Of huur een comfortabele accommodatie, daar mogen vaak 2 of 4 honden mee. 

Boek je vakantie

Hondencentrum WRAF

Elk baasje wil graag een blije, sociale en goed opgevoede huishond. Hondencentrum WRAF helpt hier graag bij. Met leuke cursussen, workshops en trainingen om je hond nog beter te leren kennen en begrijpen.

Mandy van Gelder is sinds 1995 hondengedragstherapeut en ontwikkelde de bijzondere Bend-to-Assent® methode. Zij trainde jarenlang agressieve honden en vond het een uitdaging om deze honden zo positief mogelijk te trainen. Met behulp van de Bend-to-Assent® methode en Bioresonantie helpt ze heel graag baasjes en hun honden.

Op afspraak kun je iedere dag bij Mandy van Gelder van Hondencentrum WRAF terecht voor het gehele cursusaanbod van WRAF!

www.hondencentrumwraf.nl of neem contact op met Mandy van Gelder 06-25397590.

Camping Veluwe met hond 1

Bend-to-Assent (BTA®) methode en Bioresonantie

Hondencentrum WRAF biedt veel verschillende workshops en cursussen, maar staat bekend om haar Bend-to-Assent (BTA®) methode en Bioresonantie. Je hond leert zowel aan de lijn als los van de lijn alle prikkels (hond, kat, jogger, fietser enz.) te melden en toestemming te vragen of hij ernaartoe mag. Het is een leuke en interessante leermethode om op een natuurlijke wijze je band, communicatie en begrip met je hond (beter) te ontwikkelen. Vertoont je hond ongewenst gedrag zoals overmatig blaffen, niet alleen kunnen zijn, trekken en/of uitvallen aan de lijn. Is je hond over-sociaal, ongehoorzaam of iets anders en ben jij benieuwd wat deze methode voor jou kan betekenen?

Kijk op www.hondencentrumwraf.nl of neem contact op met Mandy van Gelder 06-25397590.

Activiteiten 2024 Hondencentrum WRAF 

 • Behendigheid voor beginners (gratis)
  11 mei, 20 juli en 3 augustus: 15.00 uur - 15.45 uur
 • Gehoorzaamheid & Trucjes met je hond (gratis)
  18 mei, 27 juli, 10 en 24 augustus: 15.00 - 15.45 uur
 • Lezing lichaamstaal (gratis)
  17 augustus: 19.00 - 20.00 uur
 • Hondenplons in het buitenzwembad van Samoza (gratis)
  14 september
 • Hondenvakantie voor de reactieve hond

Schrijf je vooraf in voor deze activiteiten, die staan vermeld in het animatieprogramma.

Schrijf je in
Camping Veluwe met hond 7
Ontwerp zonder titel 1

Kan ik je ergens mee helpen?