Vakantie met paard

Ga jij op vakantie met je paard of pony? En wil je graag paardrijden over de adembenemende Veluwe? Camping Samoza heeft een prachtige manege midden op de Veluwe. Huur een luxe pensionstalling tijdens je paardenvakantie. Neem paardrijles of ga mee met een staprit of bosrit. Je rijdt gemakkelijk vanaf de camping de Veluwe op over prachtige ruiterroutes. Echt ideaal voor jouw vakantie met paard. De manege is het hele jaar geopend!  

✔ Paardenstalling ✔ Bosritten ✔ Paardrijlessen ✔ Stapritten 

Kom kamperen tijdens je paardenvakantie of huur een fijne accommodatie. Wil je dicht bij de manege overnachten? Huur dan een Veluwe Chalet. 

Boek je vakantie

Pensionstalling op de Veluwe

Camping Samoza beschikt over een luxe paardenaccommodatie met 18 ruime paardenstallen met buitenluik en uitloop paddocks, een overdekte rijhal, een gezellige kantine, afsluitbare zadelkasten en spuitplaatsen met warm water. De verzorging van je paard is all-inclusive, zodat jij echt alleen maar hoeft te genieten! Vanaf de manege rij je direct en veilig het bos in waar ook de ruiterpaden beginnen die grenzen aan de Veluwetrail.

Een vakantie met je paard bij Camping Samoza betekent heerlijk ontspannen en veilig paardrijden op de Veluwe en na afloop genieten in een comfortabel en luxe Veluwe Chalet met stalling en een uitloop-paddock voor je paard. De gezellige horeca van manege Samoza maakt je vakantie compleet met een lekkere lunch of geniet van een borrelplank met een glaasje wijn. Dit is de ultieme paardenvakantie voor jou en je paard!

Boek direct

Geen eigen paard? Daar biedt onze manege ook mogelijkheden voor! Lees meer

Vakantie met je paard op de Veluwe

Op vakantie met je paard en heerlijk paardrijden op de Veluwe dat kan bij Camping Samoza. Direct naast onze manege liggen 6 schitterende Veluwe Chalets die van alle gemakken zijn voorzien zoals comfortabele boxspringbedden, een vaatwasser en oven.

Vanaf je vakantiehuis loop je zo naar de stallen, zodat je tijdens je vakantie optimaal kunt genieten van je paard. Een aantal chalets bieden direct uitzicht op de uitloop-paddocks. Dit is de ideale manier voor het overnachten met je paard op de Veluwe! Wil je liever kamperen met je eigen tent of caravan? Dat kan ook!

Vakantie met paard

Vakantie met paard arrangement

Inclusief tijdens je verblijf:

  • Verblijf in een luxe chalet naast de manege
  • Stalling met uitloop-paddock
  • Brok, voordrooghooi en stro
  • Afsluitbare zadelkast
  • Gebruik overdekte rijhal en spuitplaats
  • Longeercirkel
  • Ruiterroutekaart
  • Gebruik faciliteiten zoals de zwembaden
Ontdek meer
Camping met manege en pensionstalling 24

Vakantie met je paard en de Veluwe ontdekken

Vanaf Camping Samoza rij je direct en dus veilig het bos in waar ook de ruiterpaden beginnen. Je hoeft geen gevaarlijke wegen over te steken, want Camping Samoza ligt midden in het bos!

De ruiterpaden staan goed aangegeven met borden en bieden ontzettend veel mogelijkheden. Vanaf Camping Samoza kun je samen met je paard paardrijden op de Veluwe door bossen en heide en over uitgestrekte zandvlaktes. Wil je een buitenrit maken van 1 uur of liever een halve of hele dagtocht? Het is allemaal mogelijk. Vanaf Camping Samoza rij je heel snel naar de Vierhoutense heide, maar ook de Elspeetse heide en het Zandenbos in Nunspeet zijn goed bereikbaar en zeker de moeite waard! En voor de diehards ligt vlak bij ook de 160 kilometerslange Veluwe Trail. De Veluwe biedt zoveel mogelijkheden, Je ontvangt de ruiterroutekaart bij aankomst op de manege.

Dagtocht Vierhouten

Dit is een dagtocht over de Veluwe van ongeveer 32 kilometer. De route loopt ten noorden van de dorpen Vierhouten en Elspeet en voert je over de Elspeetsche heide en door het fraaie bos in de omgeving van Vierhouten.

Vakantie met je paard op de Veluwe

Ontwerp zonder titel 1

Kan ik je ergens mee helpen?