Werken als buitendienst medewerker bij Camping Samoza

Ik ben Wilbert Megens en ben sinds ongeveer 7 jaar werkzaam als buitendienstmedewerker op Samoza. Het is een heel veelzijdige, afwisselende baan. Vandaag neem ik jullie mee op een dag in het hoogseizoen.

Mijn dag:

Om 08:00 uur begint onze werkdag. We zijn er allemaal wat eerder en we beginnen de dag met een bak koffie. Ook bespreken we de taken van de dag. Die taken krijgen we deels binnen via ons systeem Keyplan. Mijn eerste taak is het voorbereiden van het zwembad, zodat deze open kan. Ik meet dan de ph- en chloorwaarde en spoel het zwembad. Dit doen we om de zwemveiligheid voor onze gasten te kunnen waarborgen.

Hierna pak ik een golfkar om de vuilronde te doen. Ik leeg alle prullenbakken en ruim het zwerfvuil op. En geloof me: dat is veel op zo’n groot park! Rond 10:00 uur zijn we daarmee klaar en neem ik nog een bakje koffie. Iedereen verzamelt zich weer in de kantine en we bespreken of er nog prio-taken bij zijn gekomen.

Ik heb een lijstje meegekregen met verschillende werkzaamheden:

  • Het ontstoppen van een riolering
  • Het plaatsen van een afwasmachine
  • Het maken van een coronastoplicht

Naast de coronastoplichten is het privé sanitair ook iets wat er eigenlijk pas afgelopen jaar bij is gekomen i.v.m. de coronamaatregelen. Ook van het privé sanitair doe ik samen met mijn collega’s alle voorkomende reparaties. Er komen tegenwoordig eigenlijk bijna geen bedrijven van buitenaf meer, we doen alles zelf! Denk aan onderhoud van het zwembad, het plaatsen van caravans en tuinonderhoud.

Door: Wilbert Megens

Wilbert werken bij 1
Ontwerp zonder titel 1

Kan ik je ergens mee helpen?