Dierenhoeve bij Camping Samoza

Een bezoek aan de Dierenhoeve is een hele belevenis! Dieren hebben altijd een grote aantrekkingskracht op mensen. Dat is niet gek, want hoe bijzonder zijn al die lieve dieren ook wel niet! Knuffelen, helpen en alles leren over de dieren.

Dagelijks wordt er ook een wandeling gemaakt met onze pony en ezel. En… Soms lopen er ook een paar geitjes mee. Een belevenis op zich, zo’n hele optocht over de camping! Onze dieren vinden het heel gezellig als je ook meeloopt.

Een bezoek aan de Dierenhoeve mag dus zeker niet ontbreken wanneer je op vakantie met kinderen gaat. Reserveer snel die kampeerplaats of fijne accommodatie op de Veluwe.

Boek je vakantie

Meehelpen bij de dierenhoeve

We hebben voor onze jonge hulpboeren bezems, kruiwagens en mestboys in miniformaat. Een waarschuwing is wel op zijn plaats… want we hebben berichten van kinderen in ons gastenboek, dat het zwembad leuk is en hutten bouwen ook, maar het allerleukst is toch poep opruimen op de Dierenhoeve! Tja wij snappen het wel en daarom hebben we dit jaar zelfs een “Poep Project” activiteit op het animatieprogramma staan.

Daarnaast leer je in onze moestuin om wortel te trekken, bloemen te plukken en nog veel meer! Met de opbrengst van onze moestuin maken we verse dieren patatjes, die voor een klein bedrag worden verkocht om te aan de dieren te voeren.

Camping Vierhouten Dierenhoeve 39

Ontdek de dierenhoeve

Opvang voor dieren

Tijdens het voorjaar en de zomer fungeert onze Dierenhoeve ook als opvang locatie. Voor dieren die tijdelijk wat extra zorg nodig hebben. Zoals vogels die uit het nest zijn gevallen of een verdwaalde eekhoorn. Zodra deze dieren het zelf kunnen, vliegen ze weer uit en dat is altijd een mooi moment! In het voorjaar hebben we ook vaak jonge dieren om te komen bewonderen. Kortom, er valt altijd wat te beleven bij de Dierenhoeve van Camping Samoza.

Camping Vierhouten Dierenhoeve 28
Ontwerp zonder titel 1

Kan ik je ergens mee helpen?