• 10 ampère elektra
 • Maximaal 4 honden toegestaan
 • Eigen water aan- en afvoer
 • Digitale televisie
 • Inclusief Wi-Fi

Kampeerplaats Landhuisje of Roodkapje
tot

Inchecken

 (13:00 uur)

Uitchecken

 (12:00 uur)
 nachten

Aantal personen

Totaal:
Boeken
Kies een aankomst-/vertrekdatum in de kalender.
Beschikbaarheid

Kampeerplaats Landhuisje of Roodkapje

Wat is het genieten op deze prachtige kampeerplaatsen centraal op de camping. De kampeerplaatsen liggen naast de manege en dicht bij alle faciliteiten, zoals de grote speeltuin, supermarkt, manege en de zwembaden met glijbanen.

De kampeerplaatsen zijn voorzien van 10 ampère stroom en hebben eigen aan- en afvoer van water. Vanaf Landhuisje is het ongeveer 3 tot 4 minuten lopen naar het sanitair gebouw bij Roodkapje. Dit sanitair gebouw is voorzien van douches, toiletten, kindersanitair en een familiedouche. Verder beschikt dit gebouw over een mindervalide ruimte, wasmachines, een droger en was- en afwasbakken. Het gebruik van warm water en de douches is inclusief.

Roodkapje is een gemixt kampeerveld, wat inhoudt dat je samen met seizoengasten, die van maart t/m oktober verblijven, het veld deelt.

Zonliefhebber*? Boek dan één van de onderstaande kampeerplaatsen met voorkeur.

 • Landhuisje 9 t/m 13

*Hier sta je aan de noordkant van het kampeerveld met je kampeermiddel richting het zuiden. In de ochtend komt de zon in het oosten op, aan de zijkant van je kampeermiddel. Gedurende de dag draait de zon voor je kampeermiddel langs en gaat onder in het westen, aan de andere kant van je kampeermiddel.

De kampeerplaatsen Landhuisje 14 en 15 zijn kampeerplaatsen met privé sanitair.

Kies een aankomst-/ vertrekdatum

 • Beschikbaar
 • Aankomst-/vertrekdag
 • Geselecteerd
 • Niet beschikbaar
 • Prachtige ligging op de Veluwe
 • Zwembaden met glijbanen en waterspeeltuin
 • ANWB-beoordeling van 4,5 sterren
 • Gratis annuleren binnen 24 uur

Ontdek Camping Samoza

Ontwerp zonder titel 1

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel of chat met ons en het is zo geregeld! Benieuwd naar wat anderen vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de aankomst- en vertrektijden?

Op de dag van aankomst kun je vanaf 13.00 uur je kampeerplaats op. Indien je eerder aankomt, kun je al wel gebruik maken van de faciliteiten van het park. Op de dag van je vertrek dien je de kampeerplaats voor 12.00 uur vrij te maken.
Uitzonderingen zijn tijdens het Hemelvaart- en pinksterarrangement, dan mag je bij een tot 20.00 uur ’s avonds kamperen!

Kan ik mijn reservering nog wijzigen na het reserveren?

Ja, kleine wijzigingen* kun je altijd aan ons doorgeven en wij passen deze kosteloos voor je aan. Voor overige wijzigingen en (eventuele) mogelijkheden kun je contact met ons opnemen:

*kleine wijzigingen: aantal personen en bijgeboekte extra’s

Zijn huisdieren toegestaan?

Ja, honden en katten zijn bij Camping Samoza toegestaan op alle kampeerplaatsen en in speciaal toegewezen accommodaties.
 
Andere huisdieren zijn niet toegestaan

Mag de auto op de kampeerplaats?

Ja, bij je reservering is gratis inbegrepen dat je met één auto mag doorrijden naar je kampeerplaats. Je auto dien je tijdens je verblijf ook op je kampeerplek te parkeren.

In het geval je met meerdere auto's komt, mogen ze wel om-de-beurt het park op, we hebben dan beide kentekens nodig. De 2e auto kan kosteloos geparkeerd worden, buiten de slagboom, langs de toegangsweg. Let op: hier is beperkt ruimte!

Wanneer je liever met 2 auto's tegelijk op je kampeerplek terecht wil kunnen, dien je voor de 2e auto bij te betalen. Maak dit gemakkelijk in orde door even met de receptie te bellen of een mailtje te sturen naar info@samoza.nl.

Bekijk onze veelgestelde vragen