• 10 ampère elektra
 • Maximaal 4 honden toegestaan
 • Digitale televisie
 • Inclusief Wi-Fi

Kampeerplaats Mus met privé sanitair
tot

Inchecken

 (15.00 uur)

Uitchecken

 (10.00 uur)
 nachten

Aantal personen

Totaal:
Boeken
Kies een aankomst-/vertrekdatum in de kalender.
Beschikbaarheid

Kampeerplaats Mus met privé sanitair

Je eigen douche, wastafel en toilet dicht bij je kampeerplaats. Hoe lekker is dat! Kom kamperen bij Camping Samoza op de prachtige Veluwe. De kampeerplaatsen zijn ongeveer 100 m² en voorzien van 10 ampère stroom. Er is een watertappunt op het veld. Je bent zelf verantwoordelijk voor de schoonmaak van het privé sanitair tijdens je verblijf.

De kampeerplaatsen liggen centraal op de camping. Dus lekker dicht bij alle faciliteiten, zoals de grote speeltuin, supermarkt, manege en de zwembaden met glijbanen. Het levendige evenementen- en voetbalveld ligt naast het kampeerveld Mus. Tijdens het hoogseizoen worden hier overdag en ’s avonds verschillende grote activiteiten georganiseerd. De kampeerplaatsen Mus 3 en 4 liggen dicht bij de toegangsweg van de camping. Houd rekening met het bijbehorende geluid van auto’s die in en uit onze 24/7 slagboom rijden.

De zon komt aan de zijkant van je kampeermiddel op en draait via de achterkant van je kampeermiddel naar het westen waar de zon weer onder gaat.  Door de ruime opzet van het veld, is er bij je plaats altijd een zonplek te vinden.

Kies een aankomst-/ vertrekdatum

 • Beschikbaar
 • Aankomst-/vertrekdag
 • Geselecteerd
 • Niet beschikbaar
 • Prachtige ligging op de Veluwe
 • Zwembaden met glijbanen en waterspeeltuin
 • ANWB-beoordeling van 4,5 sterren
 • Gratis annuleren binnen 24 uur

Ontdek Camping Samoza

Ontwerp zonder titel 1

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel of chat met ons en het is zo geregeld!

0577 411 283 Stuur een email

Veelgestelde vragen

Wat zijn de aankomst- en vertrektijden?

Op de dag van aankomst kun je vanaf 15.00 uur terecht op je kampeerplaats met privésanitair. Indien je eerder aankomt, kun je al wel gebruik maken van de faciliteiten van het park. Op de dag van vertrek dien je de kampeerplaats voor 10.00 uur vrij te maken. Uitzonderingen zijn tijdens het Hemelvaart- en pinksterarrangement, dan mag je bij een tot 20.00 uur ’s avonds kamperen!

Kan ik mijn reservering nog wijzigen na het reserveren?

Ja, kleine wijzigingen* kun je altijd aan ons doorgeven en wij passen deze kosteloos voor je aan. Voor overige wijzigingen en (eventuele) mogelijkheden kun je contact met ons opnemen:

*kleine wijzigingen: aantal personen en bijgeboekte extra’s

Zijn huisdieren toegestaan?

Ja, honden en katten zijn bij Camping Samoza toegestaan op alle kampeerplaatsen en in speciaal toegewezen accommodaties.
 
Andere huisdieren zijn niet toegestaan

Mag de auto op de kampeerplaats?

Ja, bij je reservering is gratis inbegrepen dat je met één auto mag doorrijden naar je kampeerplaats. Je auto dien je tijdens je verblijf ook op je kampeerplek te parkeren.

In het geval je met meerdere auto's komt, mogen ze wel om-de-beurt het park op, we hebben dan beide kentekens nodig. De 2e auto kan kosteloos geparkeerd worden, buiten de slagboom, langs de toegangsweg. Let op: hier is beperkt ruimte!

Wanneer je liever met 2 auto's tegelijk op je kampeerplek terecht wil kunnen, dien je voor de 2e auto bij te betalen. Maak dit gemakkelijk in orde door even met de receptie te bellen of een mailtje te sturen naar info@samoza.nl.

Bekijk onze veelgestelde vragen