Maandelijkse nieuwsbrief

En zo is het alweer eind maart! Het kampeerseizoen is afgelopen weekend van start gegaan, wat betekent dat het vakantieplezier weer begonnen is. We hebben er heel veel zin in het nieuwe seizoen, en dat enthousiasme hebben we afgelopen weekend ook bij jullie gezien. Het is heerlijk om de camping weer tot leven te zien komen!

We wensen jullie veel leesplezier en een heel fijn seizoen!

In deze nieuwsbrief lees je onder andere over:

✔︎ Het seizoen is begonnen! ✔︎ Let op de veiligheid! ✔︎ Extraatje ✔︎ Bestel online bij de Snackhoek! ✔︎ Huur een Escapebox! ✔︎ Nieuws van Saxenburg

Het seizoen is begonnen!

Het seizoen is officieel van start gegaan! Afgelopen weekend, vanaf 22 maart, waren alle (voor)seizoengasten welkom om hun plekje op te bouwen en te gaan genieten van het nieuwe seizoen. Ook vond het jaarlijkse seizoensopeningsfeest plaats in Saxenburg met een live optreden van Danny Lit! Het was een gezellig en druk weekend en we merken dat iedereen er weer helemaal zin in heeft! Wij ook!

Bijna Pasen!

Daarnaast staat er natuurlijk van alles op het animatieprogramma voor dit gezellige paasweekend! Heb je het programma al bekeken via de Samoza App?

Download de Samoza app
Pasen Veluwe Camping Samoza 1

Openingstijden Milieustraat

Op 2e Paasdag, maandag 1 april (geen grap), is de milieustraat extra open van 14.00 – 17.00 uur.

Nieuws van Saxenburg

Beleef het Grote Paasfeest met Adriaan en Joey!
Op zaterdag 30 maart, vanaf 21.00 uur, is het feest in Saxenburg! Het Grote Paasfeest met zanger Adriaan Hiemstra en Joey van Gils belooft een geweldige avond te worden. Ben jij er ook bij?

Ontdek onze nieuwe menukaart!

Na het Paasweekend introduceren we onze gloednieuwe menukaart bij Saxenburg! Een uitgebreide selectie van heerlijke gerechten staat voor je klaar, variërend van vlees en vis tot vegetarische opties, pizza’s en pannenkoeken. Voor ieder wat wils. Kom jij genieten van onze smakelijke gerechten?

Ontdek de menukaart

Reserveer je plekje bij de bingo!

Zondag 31 maart is het Bingo-avond! Doen jullie ook mee? Schrijf je dan online in! Een heel boekje bestaat uit 8 blaadjes. Op elk blaadje spelen we 3 rondes (1 rij, 2 rijen & volle kaart). Aan het begin van elke ronde zal de bingohost vertellen voor welke prijs we spelen. Er zijn wel 24 prijzen te winnen! Neem jij ze allemaal mee naar huis?

Ook is er een superronde waarbij er speciaal voor deze editie gespeeld wordt voor een prijs ter waarde van maar liefst €250,-! (Bij een dubbele bingo maken de winnaars samen een keuze tussen dobbelen om de prijs of € 150,- cash delen)

Prijzen van de Bingoboekjes:

  • Klein boekje € 7,50
  • Half boekje € 15,00
  • Heel boekje € 17,50

Superronde Kaarten:

  • Halve Kaart € 2,50
  • Hele kaart € 5,00

De bingo gaat door vanaf 35 deelnemers.

Reserveer hier
Camping Vierhouten Restaurant Saxenburg 1

Heb jij het nieuwe Samoza magazine al?

Het nieuwe magazine van Samoza is weer verkrijgbaar! Misschien heb je hem al ontvangen bij de incheck of al afgehaald bij de receptie. Zo niet, dan kan dat alsnog. We zijn extra trots op dit magazine, want deze uitgave bevat veel nieuwe foto’s! In juni 2023 zijn we een weekend met onze fotograaf en modellen het park op gegaan om op verschillende plekken de mooiste foto’s te maken. Leuk om te weten, dat een aantal modellen ook collega’s zijn. Misschien kom je ze wel tegen op Samoza.

Je maakt in het magazine kennis met alle faciliteiten, de (nieuwe) verhuuraccommodaties, waarom het zo leuk is om met je hond naar Samoza te komen en lees je welke tips uit de omgeving jij als vakantiegast niet mag missen volgens Yvonne Kruithof van VVV Nunspeet | Nunspeet Uit de Kunst.

Bekijk online
Sanitair fotos website 19

Personeelsfeestje

Op 7 maart hadden we ons jaarlijkse personeelsuitje met alle collega-parken, dit jaar gehouden op collega-park Ommerland. We hebben daar in teams een soort van “alleskunner” gespeeld en beneden in de Chill Out VR-games. Het was een gezellige middag die werd afgesloten met een heerlijk winter-BBQ.

We hebben weer lekker bijgepraat met collega’s die je anders niet zoveel spreekt en natuurlijk zijn dit soort activiteiten altijd goed voor de teambuilding. We beginnen vol goede energie aan het nieuwe seizoen.

Bestel online bij de Snackhoek!

Nieuw bij de Snackhoek: vanaf 22 maart zijn ze weer geopend, en je kunt nu zelfs eenvoudig bestellen via hun gloednieuwe website! Geniet van het gemak van bestellen vanaf je plek en haal je favoriete gerechten op wanneer het jou uitkomt.

Maar dat is nog niet alles! Het assortiment wordt uitgebreid met heerlijke luxe belegde broodjes. Ontdek nieuwe smaken en geniet van verse ingrediënten op ambachtelijk brood, perfect voor een smakelijke lunch of als tussendoortje.

Benieuwd naar al het andere lekkers dat ze te bieden hebben? Neem snel een kijkje in de app van Samoza onder Eten + Drinken en laat je verrassen door het uitgebreide assortiment. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij de snackhoek!

Bestel online
Camping Veluwe restaurant 12

BHV-training

Op woensdag 17 april hebben we weer onze jaarlijkse BHV-training. Deze duurt de hele dag, dus de receptie en het zwembad zullen op deze dag gesloten zijn. In geval van nood zijn we telefonisch bereikbaar via onze collega’s op de backoffice, maar we vragen je dit liever te beperken en ons bij minder dringende zaken een e-mail te sturen.

Verwacht je leveranciers en/of monteurs op deze woensdag? Geef dan vóór dinsdag 16 april de kentekens aan ons door, zodat zij op woensdag het terrein op kunnen.

Huur een Escapebox!

Stap in de spannende wereld van Escapebox Frozen Island, een uitdagend avontuur voor teams van 2 tot 6 spelers. Red versteende archeologen en doorbreek de vloek binnen 90 minuten. Reserveer de Escapebox en geniet zelfstandig op je eigen plek van dit meeslepende spel, waarbij samenwerking en puzzelvaardigheden worden getest.

De Escape Box is geschikt voor de hele familie (maximaal 6 personen) en is te huur bij de receptie. Neem de box op een regenachtige dag mee naar je plek en je hebt gegarandeerd plezier.

Escape Box: € 19,50 - Verkrijgbaar bij de receptie

Locatie receptie Samoza: Ophalen vanaf 12.00 uur en inleveren de volgende dag voor 10.00 uur

  • Speelduur: 90 minuten
  • Advies: 2 tot 6 spelers
  • Vanaf de leeftijd 7/8 jaar (samen met ouders)
Klimbos Ommen Paintball en escapebox

Let op de veiligheid!

Met het begin van het nieuwe seizoen neemt ook het autoverkeer weer toe op de camping. We willen graag je aandacht vestigen op de snelheidslimiet op het terrein. Rijd alsjeblieft stapvoets, dit is essentieel voor de veiligheid van alle gasten. Bovendien willen we benadrukken dat het gebruik van elektrische steps, Fatbikes en elektrische (mini) quads niet is toegestaan op de camping.

Verder is open vuur op Samoza niet toegestaan. Dit betekent geen tuinhaarden, vuurkorven en dergelijke. Aangezien we ons in een kwetsbaar natuurgebied bevinden, is het belangrijk dat we hier voorzichtig mee omgaan.

Viskraam

Vanaf 24 maart kunnen we elke zondag weer genieten van Rovers Visspecialiteiten op het horecaplein.

420309277 880810347174790 1674514445420439986 n

Reserveringen voor 2025

Het kampeerseizoen is nog maar net begonnen en we hopen dat jullie zullen gaan genieten van je (voor)seizoenplaats. We willen jullie alvast laten weten dat je (tot 1 juni voor het voorseizoen en tot 1 juli voor een heel seizoen) de mogelijkheid hebt om jullie huidige plek te reserveren voor 2025. Dit kan nu al geregeld worden!

Het invullen van het reserveringsformulier

Ben je van plan om volgend jaar terug te komen? Vul dan het optieaanvraagformulier in en lever het tijdig in bij de receptie! Met dit formulier kunnen we een optie plaatsen op één van de door jou aangegeven kampeerplaatsen. Het formulier is verkrijgbaar bij de receptie of kan per e-mail worden aangevraagd.

Als je in 2024 een voorseizoen of voorseizoenPLUS hebt geboekt, kun je tot 1 juni 2024 zonder voorkeurskosten een optie plaatsen op dezelfde plek voor het seizoen 2025.

Indien je in 2024 een volledig seizoen hebt geboekt, kun je tot 1 juli 2024 zonder voorkeurskosten een optie plaatsen op dezelfde plek voor het seizoen 2025.

Als wij op deze datum geen reserveringsformulier hebben ontvangen, komt de plek automatisch beschikbaar voor andere gasten.

Wanneer ontvang je de nieuwe nota?

Allereerst ontvang je van ons een bevestiging van de optieboeking. Tegen het einde van de zomer worden de prijzen van 2025 bekendgemaakt. Op dat moment ontvang je van ons een reserveringsbevestiging met daarin de definitieve prijsopgave. Na ontvangst van deze bevestigingsmail heb je nog 14 dagen bedenktijd waarin je kosteloos wijzigingen of een annulering kunt doorgeven. Let op: na deze 14 dagen zijn we bij annulering genoodzaakt de RECRON annuleringsvoorwaarden toe te passen en kosten in rekening te brengen.

Extraatje

Reminder: Geweldig nieuws voor onze gasten dit jaar! Je hebt gratis toegang tot veel tijdschriften, boeken en luisterboeken via de digitale leesmap Wait in de app van Samoza. Een leuke extra service om jullie verblijf nog aangenamer te maken. We hopen dat jullie hier volop van genieten!

Begin met lezen
Wait RR Reis

Hondenlosloopgebied

Wisten jullie dat er net buiten de camping een hondenlosloopgebied is? De ‘routebeschrijving’ hiernaartoe ligt bij de receptie. Op deze routebeschrijving staat tevens een route naar het losloopgebied in Nunspeet: ‘Losloopgebied Zandenbos’. We hebben deze wel iets aangepast, omdat een gedeelte van het gebied nu geen losloopgebied meer is. Wil je wandelen met je hond(en)? Kom dan even langs de receptie voor de route naar de twee losloopgebieden of bekijk de route hier!

Route hondenlosloopgebied

Baby Nieuws!

Collega Emy, van de afdeling marketing, is op 14 maart bevallen van een prachtige dochter, genaamd Floor.

Moeder en dochter maken het goed.

MET FILTER

Partytenten en terrasoverkappingen

Omdat we begrijpen dat je vooral wilt genieten van het buitenleven op de camping, is een partytent of overkapping ideaal! We bieden hiervoor mogelijkheden aan, maar er zijn wel regels om de uitstraling en leefbaarheid van de camping open en vriendelijk te houden.

Per jaarplaats/kavel is één partytent toegestaan van maximaal 3x4 meter met 3 open zijden, of één terrasoverkapping aan de stacaravan met 3 open zijden. Het dak van de terrasoverkapping moet bestaan uit dakpanplaten of polycarbonaatplaten (geen golfplaten). De oppervlakte van het dak mag max.1/3 van de oppervlakte van de stacaravan zijn, met een maximum van 15 m2.

Voor het plaatsen van een terrasoverkapping is vooraf schriftelijke toestemming nodig van de bedrijfsleiding van Samoza. Voor het plaatsen van één partytent van 3x4m is geen toestemming nodig, maar deze moet wel tussen 1 november en 1 april worden verwijderd. Zoals vermeld in het reglement van Samoza, moeten alle partytenten en doeken/zeilen van de daken van overkappingen in het winterseizoen worden verwijderd en opgeruimd.

Tot slot willen we benadrukken dat carports niet zijn toegestaan; ook niet als ze zijn gemaakt van grote partytenten. Om je auto te beschermen tegen stof en hars, raden wij je aan een autohoes te gebruiken.

Hele fijne paasdagen gewenst!

Ontwerp zonder titel 1

Kan ik je ergens mee helpen?