Maandelijkse nieuwsbrief

Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van mei. Wat hebben we genoten van de meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren! Het was gezellig druk op het park en het mooie weer speelde daar zeker een rol in. Het buitenbad was weer geopend en daar is volop gebruik van gemaakt. Er staan de komende tijd weer leuke activiteiten op het programma en we kijken uit naar de zomervakantie!

In deze nieuwsbrief lees je over: ✔︎ Zwembad award! ✔︎ Nieuwe airtrampoline en tennisbaan ✔︎ Avonturenkoffertjes ✔︎ Latin Dag – zaterdag 3 augustus ✔︎ En meer.

Zwembad award!

Voor de tweede keer hebben we de ACSI-award voor het beste Campingzwembad van Nederland in ontvangst mogen nemen! Een enorme dank aan al onze gasten en fantastische collega’s.

ACSI Awards Camping met beste zwembad van Nederland 12

Samoza’s Zomeravonden

De hele zomer lang kun je genieten van Samoza’ Zomeravonden, met elk weekend een ander thema! We hopen op heerlijk zomerweer, zodat deze gezellige evenementen buiten op het horecaplein georganiseerd kunnen worden. Zorg dat je erbij bent!

  • 6 juli: EK Pubquiz
  • 14 juli: Goochelworkshop en Goochelshow
  • 20 juli: Casino Night
  • 27 juli: Feest met Martin Winkel
  • 3 augustus: Latin dag: leer in 1 dag Latin dansen!
  • 10 augustus: Feest met zanger en DJ Joey Kramer
  • 17 augustus: Tribute Night met Andrea Hazes
  • 24 augustus: Feest met Martin Winkel
  • 31 augustus: Foute party

Showavonden

Tijdens de meivakantie en Pinksteren hebben we al genoten van twee fantastische shows: Sister Act en Back to Neverland. Deze zomer worden deze professionele shows wekelijks afgewisseld opgevoerd. Heb jij de shows nog niet gezien? Kom dan zeker kijken op het horecaplein.

Samoza music festival vakantie met pubers 1

Kabouterweken

In juni staat Samoza volledig in het teken van kabouters! We hebben een uitgebreid programma vol leuke kabouteractiviteiten. Heb jij het programma al bekeken?

Bekijk programma
Kabouter Weekenden Veluwe Camping Samoza 14

Belangrijk mededelingen

Hoewel we in onze nieuwsbrieven graag leuke onderwerpen bespreken, moeten we soms ook minder leuke zaken aan de orde stellen.

Diefstal

Gelukkig krijgen we maar sporadisch meldingen van diefstal. Mocht iemand op heterdaad betrapt worden, dan wordt deze persoon direct de toegang tot het terrein ontzegd en doen we aangifte bij de politie. Blijf met je handen van andermans spullen af!!

Barbecueën

Met dit mooie weer denken veel mensen aan een gezellige barbecue. Vanaf nu kun je in de app, onder het kopje openingstijden, zien of het code groen of code rood is. Bij code groen mag je barbecueën op kolen. Bij code rood is barbecueën nog steeds toegestaan, maar dan alleen elektrisch of op gas. De borden op het park geven daarnaast ook nog steeds aan of het code groen of rood is.

Aanmelden van bezoekers/logés

Het is natuurlijk gezellig om bezoekers en logés te ontvangen tijdens je verblijf op Samoza. Vergeet niet om je bezoekers en/of logés vooraf aan te melden bij de receptie. Wil je bezoek blijven slapen, zwemmen of de auto op het terrein parkeren, dan geldt hier een tarief voor. Als je bezoekers een zwembadpasje willen kopen, moet jij hier als hoofdgast bij aanwezig zijn. Zonder jouw aanwezigheid verkopen wij geen zwembadpasjes.

Parkeren

De afgelopen weken hebben we gemerkt dat, mede door de braderie en vele bezoekers, het soms lastig is om een parkeerplaats te vinden. Informeer je bezoekers vooraf over de werkwijze: bezoek met de auto is van harte welkom, maar wel tegen betaling van een dagkaartje van € 6,00. Auto’s van bezoekers die buiten de slagboom blijven staan, kunnen langs de toegangsweg aan de kant van de bosrand parkeren, niet aan de kant van de camping. Zo houden we de toegang vrij voor de hulpdiensten.

We zien ook dat veel auto’s het terrein willen betreden om iets af te geven of op te halen bij een jaarplaats. Ook voor deze auto’s geldt: koop een dagkaartje bij de receptie voor € 6,00. Ben je binnen een half uur weer weg, dan krijg je de € 6,00 terug. Zo voorkomen we discussies en misbruik.

Leveranciers niet doorrijden tot aan de plek

Komt er een leverancier (bijvoorbeeld een supermarkt) spullen voor jou bezorgen? Dan mogen zij bezorgen bij de slagboom en dien je het daar zelf aan te nemen. Wanneer we leveranciers doorsturen naar de plek houden zij zich helaas niet aan de maximumsnelheid van 5 km per uur en is dit voor ons niet te handhaven.

Voorseizoeners

Voor degenen met een voorseizoen: je hebt nog tot aanstaande zaterdag 1 juni om je optie aanvraagformulier voor volgend jaar in te leveren! Hebben wij zaterdag geen formulier van je ontvangen, dan vervalt jouw voorkeursoptie op deze plaats en is deze beschikbaar voor andere gasten.

Voorschotnota

Voor de jaargasten komt er half juni weer een voorschotnota aan. Wil je dit bedrag nog aanpassen? Geef dit dan, vóórdat de facturen zijn gemaakt, door aan de receptie. Zodra de facturen zijn verzonden, kunnen wij het bedrag niet meer aanpassen. We versturen de facturen rond 11 juni. 

Zwembad & jacuzzi op je plek

We hebben gehoord dat veel mensen een zwembadje of jacuzzi in de tuin willen plaatsen. Alleen een kinderzwembadje is onder bepaalde voorwaarden toegestaan. Dit heeft alles te maken met veiligheid en aansprakelijkheid. Hier zijn de regels op een rijtje:

Het plaatsen van een kinderzwembadje op een openbaar veld (een veld dat voor alle campinggasten toegankelijk is en niet behoort tot de gehuurde kavel/plek) is niet toegestaan.

Een kinderzwembadje met een rand van maximaal 30 cm hoog is toegestaan op je kavel/plek, mits er een volwassene is die toezicht houdt. Als hoofdgebruiker ben je verantwoordelijk voor iedereen die zich in of rondom het kinderzwembadje bevindt. ’s Avonds, ’s nachts en bij het verlaten van je plek moet je het water uit het zwembadje verwijderen.

Een (kinder)zwembad met een rand hoger dan 30 cm is niet toegestaan.

Voor het plaatsen van een jacuzzi is schriftelijke toestemming nodig van de bedrijfsleiding (formulier I). De jacuzzi mag geen opblaasbare variant zijn, geen geluidsoverlast geven en moet goed afsluitbaar zijn met een vaste harde deksel. Als hoofdgebruiker ben je verantwoordelijk voor iedereen die zich in of rondom de jacuzzi bevindt. ’s Avonds, ’s nachts en bij het verlaten van je plek moet de jacuzzi goed worden afgesloten met een harde deksel voorzien van een slot.

Feestjes

Wil je op je jaarplaats of kampeerveld een feestje geven? Vraag dit dan tijdig aan bij de receptie, zodat de bedrijfsleiding dit kan goedkeuren of afkeuren. Hier zijn enkele regels omtrent feestjes:

Zorg ervoor dat er geen overlast is voor de omgeving (dit geldt op elk moment van de dag)

Geen luide muziek

Springkussens en dergelijke zijn, vanwege aansprakelijkheid, niet toegestaan.

Avonturenkoffertjes

Minstens zo aantrekkelijk als een ‘happy meal’ koffertje, maar dan gezond, want in plaats van honger krijgen kinderen zin in avontuur. Naar buiten de natuur in, dat is wat de avonturenkoffertjes als doel hebben. Sinds kort zijn deze avonturenkoffertjes verkrijgbaar bij de receptie van Samoza voor € 12,50 per stuk. Je gebruikt het koffertje samen met de gratis Soekky Stories app. Het avonturenkoffertje bestaat uit 9 envelopjes met verrassingen die je gebruikt tijdens het GPS verhaal. De inhoud van het koffertje is op maat gemaakt voor het nieuwe Hazel en Noot verhaal: De familie Muis zoekt een huis, onder andere ingesproken door Birgit Schuurman.

Lees meer
01 Stickers klant Samoza 2024 S 1

Veluwespecialist Korting

De Veluwspecialst (met onder andere vestigingen in Harderwijk en Garderen) biedt onze gasten 10% korting op hun uitjes. Mountainbiken, klimmen in het klimbos of een tocht op een E-chopper, het kan allemaal!

Pak nu je korting! 

Wij zoeken jou!

Werken bij Samoza betekent werken in een vakantiesfeer en onze gasten een onvergetelijke tijd bezorgen. Help jij ons mee? Voor de Chill Down zijn wij op zoek naar medewerkers vanaf 18 jaar die in de avonden, in de weekenden en tijdens de zomervakantie achter de bar willen werken. Daarnaast zoeken we toezichthouders voor ons zwembad en collega’s voor de buitendienst, de manege en meer. Interesse? Kijk op www.samoza.nl/vacatures en stuur een mail naar info@samoza.nl 

DSC 4602 1707760481

Evenementenkalender Nunspeet Juni

De Keiler

Datum: Zaterdag 1 juni

Tijd: 07.30 - 17.00

Locatie: Nunspeet

Concours Hippique Stoeterij Sterrehof

Datum: Zaterdag 1 juni

Tijd: 08.00 - 21.00

Locatie: Vreeweg 87-89, Nunspeet

Straatrommelmarkt

Datum: Zaterdag 1 juni

Tijd: 10.00 - 15.00

Locatie: Lindelaan – Esdoornlaan – Dr. Schutlaan – Bosweg

Voer Boer on Tour

Datum: Vrijdag 7 juni en Zaterdag 8 juni

Tijd: 17.00 - 15.00

Locatie: Maatweg 47a, Elspeet

Rommelmarkt

Datum: Zaterdag 8 juni

Tijd: 09.00 - 16.00

Locatie: Harderwijkerweg 150, Nunspeet

Jeugdtoernooi

Datum: Zaterdag 8 juni

Tijd: n.t.b. Locatie:

Sportpark "de Eendracht", Hulshorst

Festival De Zomer

Datum: Zaterdag 8 juni

Tijd: 15.00 - 22.00

Locatie: Stationslaan 15 en 19, Nunspeet

Zonnefestival

Datum: Zaterdag 8 juni

Tijd: 10.00 - 18.00

Locatie: Paasheuvel, Vierhouten

Rommelroute Molenbeek Fase 1

Datum: Zaterdag 8 juni

Tijd: 09.00 - 13.00

Locatie: Molenbeek fase 1

Wandelvierdaagse Elspeet

Datum: Maandag 10 juni t/m Donderdag 13 juni

Tijd: n.t.b.

Locatie: Start en finish bij Nachtegaalweg 2 (Kulturhus), Elspeet

Menges voetbaltoernooi

Datum: Zaterdag 15 juni

Tijd: n.t.b.

Locatie: Sportpark "de Eendracht", Hulshorst

Schaapscheerdersfeest Elspeet

Datum: Zaterdag 15 juni

Tijd: 10.00 - 16.30

Locatie: Rondom de schaapskooi, Stakenbergweg 6, Elspeet

Badeendjesrace

Datum: Zaterdag 15 juni

Tijd: n.t.b.

Locatie: Zandenplas, Nunspeet

Climate Classic (toertocht voor fietsers)

Datum: Vrijdag 21 juni

Tijd: 09.55 - 15.40

Route door o.a. de gemeente Nunspeet

Midzomerfietstocht

Datum: Zaterdag 22 juni

Tijd: n.t.b.

Locatie: Molen De Duif, Nunspeet

Oogstfeest

Datum: Vrijdag 28 juni

Tijd: 14.00 - 00.00

Locatie: Feestterrein weiland Bredeweg, Hulshorst

HellasBeach 2024

Datum: Vrijdag 28 juni en Zaterdag 29 juni

Tijd: n.t.b.

Locatie: Marktplein, Nunspeet

Cycle NL (toertocht voor fietsers)

Datum: Zondag 30 juni

Tijd: 08.00 - 12.30

Route door o.a. de gemeente Nunspeet

Latin Dag – zaterdag 3 augustus

Beleef de ultieme combinatie van dansen, plezier en ontspanning tijdens onze Latin Dag op zaterdag 3 augustus! Nog geen ervaring met Salsa of Bachata? Geen probleem! Tijds deze dag kun je deze dansen leren. Doe mee aan één van de workshops en leer van professionele dansers in 1 dag Latin dansen. Er worden verschillende workshops gegeven waarin je kennis maakt met de 2 verschillende dansstijlen. Of je al wel kunt dansen of nog niet, je zult gegarandeerd op een hoger niveau terugkeren. Je bent zowel alleen als samen van harte welkom. Wat je overdag hebt geleerd breng je ’s avonds gelijk in praktijk tijdens het gezellige Salsafeest met vuurshow, dansers en Latin DJ!

Reserveer nu
Latin Day

Nieuwe Airtrampoline en Tennisbaan!

Kortgeleden hebben we een nieuwe air-trampoline geplaatst en deze wordt volop gebruikt door de kinderen! Deze kleurrijke trampoline biedt urenlang springplezier en is een geweldige aanvulling op onze speelvoorzieningen. Dus kom genieten van dit nieuwe speelparadijs of neem een kijkje vanaf het terras van Grand Café Saxenburg!

Daarnaast hebben we nog meer goed nieuws: Binnenkort openen we onze gloednieuwe tennisbaan! De voorbereidingen zijn in volle gang en we verwachten dat de baan volgend weekend klaar is voor gebruik. Bovendien heeft ons basketbalveld/panna voetbalveld een nieuwe ondergrond gekregen, wat garant staat voor nog meer speelplezier! We blijven investeren in nieuwe faciliteiten om jouw verblijf nog leuker en sportiever te maken!

Ontwerp zonder titel 1

Kan ik je ergens mee helpen?